Célegyenesben GoldenBolt 2008 versenyzői

A HVG Press kiadásában megjelenő Mai Piac című szaklap és a Budapest Bank Business mint a verseny fő támogatója hagyományteremtő, figyelemfelhívó és piacbővítő céllal indította el a „GoldenBolt” elnevezésű versenyt, amelynek során eldől, hogy ki lesz 2008-ban a legjobb internetes FMCG kereskedő.

A pályázó üzletek tevékenységét szakmai szempontok alapján végzett tesztelések és próbavásárlások után neves zsűri értékeli.A kiadó a  megrendelt termékeket segélyszervezetekhez juttatja el . A verseny első szakasza lezárult. A szakmai zsűri elkészíti a végső értékelést. A legkedveltebb boltokra a közönség is szavazhat, ha felkeresi a www.goldenbolt.hu website-ot.Az élen végző internetes kereskedés elnyeri és egy évig használhatja a „GoldenBolt 2008” címet. A Mai Piaca jövőben  cikksorozattal segíti az FMCG termékeket értékesítő e-kereskedőketA verseny eredményhirdetése és a sajtó tájékoztatása 2008. október 16-án lesz.
További információ:
www.goldenbolt.hu
Ludván Gyöngyi
+36-1-436-2070
gy.ludvan@hvg.hu

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék