TON bútor ünnepélyes átadása Budapesten

Az 1861-ben alapított TON bútor először nyit Budapesten kiállítótermet az Impala Bútorboltban, másként az ismert Székkirályban. Október 3-án, pénteken 12 órakkor lesz az ünnepélyes átadás a XIII. kerület Reitter Ferenc u. 8.b-ben.

Az egyedi, különleges technologiai eljárással készített hajlított bútorok választékával, megújult modern arculattal várják a kedves vevőket. A TON bútor designer csapata mind korszerű, divatos, minőségi székeket és étkezőasztalokat kínál. Nagyon kedveltek az egyedi formák mind a lakossági, vendéglátói és irodai vásárlóknak.

Miközben ellátogat az ünnepélyes TON megnyitóra, figyelmébe ajánljuk, hogy megtekintse az Impala Bútorkereskedő Kft. vagy más néven a Székkirály, széleskörű 15.000 darabos választékát. Azonnali raktárról való szállítással, igény szerinti bútorszövettel és fa színnel, mi garantáljuk, hogy megtalálja izlésének megfelelő székét vagy ülőgarnitúráját. Több információért, látogasson el a weblapunkra www.szekkiraly.hu-ra.

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék