Keressük az élelmiszermentés legkreatívabb újítóit!

Itt az idő, cselekedni kell, hogy visszaszorítsuk a világon elhatalmasodó élelmiszerpazarlást. A nemzetközi REFRESH projekt - amelynek a Magyar Élelmiszerbank Egyesület is résztvevője - versenyt hirdetett az élelmiszerpazarlás csökkentésének témájában, a pályázatokat november 30-ig várják. Magyarországon 1,8 millió tonna, világszerte pedig 1,3 milliárd tonna fogyasztható élelmiszer vész kárba.

BP Business Service Centre Kft. Budapest hátrányos kerületeinek Örökbefogadójaként támogatja az éhezés elleni küzdelmet

Az „Örökbefogadás Program”, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület legújabb kezdeményezése, amelynek keretében felelős helyi cégek, vállalatok támogatásával segítik a rászorulók ellátását országszerte. A BP Business Service Centre Kft, a BP Európai Szolgáltató Központjaként, aktívan tesz azért, hogy a környezetében élő rászorulók helyzete javuljon, és kevesebb nélkülöző legyen. Az Élelmiszerbank Egyesület eddigi tapasztalatai alapján fejlesztette ki a most induló régiókra felosztott támogatói programot, ami országos szinten elérhető.

Együnk Egymásért az Élelmiszerbank szervezésében - éttermek és önkéntesek csatlakozását várják

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület idén októberben harmadjára szervezi meg Együnk Egymásért Adománygyűjtő Akcióját az Élelmezési Világnaphoz kapcsolódóan, amelyhez továbbra is várja csatlakozó kívánó éttermek és sütni-főzni szerető önkéntesek jelentkezését. A program célja felhívni a lakosság figyelmét az éhezés elleni küzdelemre, miközben közösségépítésen keresztül lehetőséget biztosít egy jó ügy támogatására.

Fuss az Élelmiszerbankért, hogy mások jóllakhassanak! Jelentkezz Futó Követnek, és gyűjts barátaiddal egy hűtőautóra a Magyar Élelmiszerbank Egyesületnek!

Magyarországon évente 1,8 tonna élelmiszerfelesleg halmozódik fel, ami, ha a rászorulók asztalára kerülne, jelentős mértékben csökkentené az éhezést. A Magyar Élelmiszerbank azért küzd, hogy minél több élelmiszerfelesleget megmentsen és a megfelelő helyre, a nélkülözőkhöz, juttasson el. A Magyar Élelmiszerbank most induló „Fuss, hogy más jóllakhasson!” programjához csatlakozók segíthetnek abban, hogy a Magyar Élelmiszerbank Egyesülete egy nagyobb hűtőautót vásárolhasson, amivel működését még hatékonyabbá teheti.

Lezárásához közeledik a 2013-as EU Élelmiszersegély Program

Az EU Élelmiszersegély Program keretében a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatallal (MVH) szerződött segélyszervezetek 2014. március végéig fejezik be a 2013-as Programhoz kapcsolódó élelmiszerek eljuttatását a rászorulók részére.

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék