Magyar jóga statisztika 2017-ben

Hiánypótló felmérést készítettünk, amelyben a magyarok jógázási szokásait és motivációit vizsgáltuk. Az eredményeket a június 21-i nemzetközi jóganap alkalmából tesszük közzé. A kutatást az India Klub Alapítvány nevében Dr. Gyurok János szociológus (PTE) és Szabó Szilvia Jógamájá vezető jógaoktató szakmai felügyeletével zajlott. A felmérés eredményeihez készült infógrafikák és a szöveg a forrás megjelölésével szabadon felhasználhatók.

Jótékonysági rendezvény a Hospice Ház betegeiért

A betegek segítésének fontossága nem lehet kérdés. A SmileCenter – The Dental Spa csapata hospice jótékonysági rendezvény mellé áll. Dr. Bodrogi Attila és csapata egységesen áll a Magyar Hospice Alapítvány jótékonysági rendezvénye mellé immár második alkalommal.

Egészségre nevelő életmód programok az Alba Regia Atlétikai Klubnál

Egészségre nevelő életmód programok az Alba Regia Atlétikai Klubnál” címmel 9,74 millió forint uniós támogatást nyert el az Alba Regia Atlétikai Klub.

A civil szervezet a 2013. szeptember 1-én indult és 2014. augusztus 31-én zárult 100%-os európai uniós támogatottsággal megvalósult projekt során egészségre nevelő és szemléletváltó életmódprogramokat tartott.

„Programsorozat a fiatalok egészséges életmódjáért Győrben és Sarródon”

 SAJTÓKÖZLEMÉNY

„Az egészséges emberért!” - életmódprogramok a Tiszafüredi kistérségben

Tomajmonostora Község Önkormányzata és a Pro Tomajmonostora Nonprofit Közhasznú Kft. együtt közel 120 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert az „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben” című pályázati felhíváson az Új Széchenyi Terv keretében.

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék