Projekt indult a Dél-békési humán közszolgáltatások fejlesztéséért

Az Orosházán, Tótkomlóson, Kardoskúton, Nagybánhegyesen és Kaszaperen élők is részesei lesznek annak a mintegy 488,8 millió forint európai uniós, vissza nem térítendő támogatás segítségével megvalósuló programnak, mely elősegíti a minőségi humán közszolgáltatásokhoz való hozzáférést.

Waldorf óvodák Budapesten

Budapesten is egyre több Waldorf óvoda nyílik, szülők és nevelők egyaránt rájöttek arra, hogy a mai rohanó világban, ahol szinte az egész élet egy verseny a gyermekkor egyre nagyobb érték. A Waldorf óvodákban a hangsúly az egyéni képességeken és nem a versenyszellemben van.

Megvalósult a tokaji és tiszaladányi óvodák fejlesztése

 

 2014 | 07 | 31.

Tokaj Város Önkormányzata

Uniós finanszírozással újultak meg a békési óvodák

 

 

 
 
 
 
 
 
 
2014 | 07 | 30.
BÉKÉS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

SAJTÓKÖZLEMÉNY
UNIÓS FINANSZÍROZÁSSAL ÚJULTAK MEG A BÉKÉSI ÓVODÁK

A szikszói óvoda szakmai fejlesztése uniós támogatással

 

 

 

 

 

 
 

2014 | 07 | 31.
SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

SAJTÓKÖZLEMÉNY
A SZIKSZÓI ÓVODA SZAKMAI FEJLESZTÉSE UNIÓS TÁMOGATÁSSAL

Bővülő férőhelyek a Tápióbicskei óvoda átépítésével

2014. június 30.

Befejeződött a Tápióbicskei Gyermeklánc Óvoda átépítése és felújítása. A korábban zsúfolt intézmény nemcsak kibővült és megszépült, de új nyílászárókat, modern, napkollektoros fűtési rendszert is kapott. A teljes beruházási összeg 95 százalékát, 118 millió forintot az Európai Unió finanszírozott.

Felújították a jászladányi Rákóczi úti tagóvodát

Az Új Széchenyi Terv keretében közel 117 millió forintos támogatást nyert el a Jászladány Nagyközségi Önkormányzat. A beruházás során megvalósult a Jászladányi Napközi Otthonos Óvoda Rákóczi úti tagóvodájának kapacitásbővítése a 3 éves korosztályba tartozó HHH gyermekek teljes körű beóvodázásának elősegítése érdekében.

Egyre kevesebb a gyerek, de még mindig kevés az óvodai férőhely!

Egyre komolyabb problémát okoz Magyarországon a népesség csökkenése, ami nem csak az elöregedés számlájára írható, hanem leginkább arra fogható, hogy lényegesen kevesebb gyermek születik, mint néhány évvel korábban. A KSH legutóbbi adatai szerint 2013-ban összesen nem sokkal több, mint 80 ezer újszülött látta meg a napvilágot az országban, ami már a 2012-es adatokhoz mérten is 2 százalékos visszaesést jelent, a kilencvenes évek átlagához mérten pedig mintegy 20 százalékos különbséget.

Óvodafejlesztés és gyermeknevelés uniós támogatással

A gyermeki értékeket, személyiséget erősítő óvodafejlesztési program zárult több kistelepülésen. A Csolnok és Környéke Közoktatási Intézményfenntartó Társulás több mint 66 millió forintos támogatást nyert az Európai Uniótól, ebből programokat szerveztek a gyerekeknek és új eszközöket vásároltak.

Látogatás a Fővárosi Állat- és Növénykertben, múzeumokban, új bútorok, tornaszobák és pedagógusképzés. Többek között ez az eredménye a most zárult „A jövő óvodája, az óvoda jövője - Óvodafejlesztés a Csolnok és Környéke Közoktatási Intézményfenntartó Társulás óvodáiban” projektnek.

Átadásra került a Csicsergő óvoda Sülysápon

Átadásra került a Csicsergő óvoda Sülysápon 2013. november 22-én átadó ünnepség keretében a kisgyermekeknek legnagyobb örömére. A Sülysáp Város Önkormányzata a beruházáshoz uniós (KMOP-4.6.1-11-2012-0050) pályázatot nyert el. A projekt 2013. január 01. és 2013. december 31. között valósult meg. A beruházás összköltsége 125 025 925 Ft, amelyhez 118 774 629 Ft vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el az önkormányzatunk.

Szikszói óvodafejelsztés uniós segítséggel

 

 

Uniós finanszírozással újulnak meg a tokaji és tiszaladányi óvodák

 

 

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék