A Targetex Kft. és a Korányi Intézet eredményesen zárta izraeli kutatók bevonásával végzett közös kutatási projektjét Alzheimer-kór ellenes szerek fejlesztésére

A TARGETEX Kft. mint konzorciumvezető, 2013-ban több mint 67 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az „EUREKA Programban való magyar részvétel támogatása” című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. A közel 90 millió forintos összköltségvetésből a „BACE-1 és acetilkolineszteráz közös támadáspontú szelektív Alzheimer ellenes szerek fejlesztése” című kutatás-fejlesztési projekt valósult meg és fejeződött be eredményesen.

Uniós támogatásból megvalósított képzési program a Vidanet Zrt.-nél

A Vidanet Zrt. 22.744.418 Ft támogatást nyert „Munkahelyi képzések a Vidanet Zrt-nél” c. pályázatával az Új Széchenyi Terv „Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalkozások számára a konvergencia régióban” című pályázatán. A székhelyünkön, Győrben megvalósult program keretében mindösszesen 60 munkatársunk vett részt a szakmai és vezetői készségek fejlesztésének céljával. A projekt költségvetésének 75%-a támogatásból kerül finanszírozásra.

A Vidanet Zrt. már több mint húsz éves múltra tekint vissza a kábeltelevíziós szolgáltatások terén.

Sikeresen lezárult a Lővér Sütő Zrt. képzési programja

 

Az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében a „Humánerőforrás fejlesztés a Lővér Sütő Zrt-nél” pályázaton 25 525 910 Ft támogatásban részesült a TÁMOP-2.1.3.B-12/1-2012-0163 azonosító jelű Lővér Sütő Zrt. (9400 Sopron, Kőszegi út 13.)

Sikeresen befejeződött a Raben Trans European Hungary Kft. munkahelyi képzési programja

 

Az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében a „Munkavállalók képzésének megvalósítása a Raben Trans European Hungary Kft.-nél” pályázaton 28 340 491 Ft támogatásban részesült a TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0231 azonosító jelű Raben Trans European Hungary Kft. (2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos utca 31.)

A munkakörnyezet fejlesztésével megtarthatók a jó szakemberek

A jól képzett szakemberek megtartása is fontos szempont volt, amikor új üzemcsarnok építésével fokozta kapacitását és teljesítményét a mélyépítéssel és ipari szerelési munkákkal foglalkozó, hevesi Nexus Kft. A beruházás révén csökken a megbízások vállalási ideje, kevesebbet állnak a gépek és bővül a tevékenységi kör. A társaság sikerrel pályázott a Széchenyi2020 programban, a teljes költség 40 százalékát, 19,9 millió forintot az Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozta.

Sikeresen lezárult a Sió ECKES Élelmiszergyártó és Kereskedelmi Kft. képzési programja

 

Az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében a „Sió ECKES Élelmiszergyártó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság képzési programja” pályázaton 46 555 927 Ft támogatásban részesült a TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0244 azonosító jelű Sió ECKES Élelmiszergyártó és Kereskedelmi Kft. (8600 Siófok, Május 1. utca 61.)

Az Eredetmíves Házak termékterveinek, mintakollekcióinak, tervező és dokumentációs eszközeinek fejlesztése

Az EDS-Bútor Kereskedelmi és Kivitelező Kft. 23 253 270 forint vissza nem térítendő támogatáshoz jutott a Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. Az 53 414 767 forint összköltségvetésű projekt keretében megvalósították az Eredetmíves Házak termékterveinek, mintakollekcióinak, tervező és dokumentációs eszközeinek fejlesztését.

Hamarosan jövőbe láthatnak az energiakereskedők

Az Új Széchenyi Terv keretében 209 millió forintból valósul meg az a kutatás-fejlesztési projekt, melynek köszönhetően egy, az energiakereskedelmet előrejelzésekkel, elemzésekkel támogató alkalmazáscsomag jön létre. A nemzetközi szinten is újdonságnak számító megoldást a Magyar Kormány támogatásával, a piaci szereplőkkel együttműködve az IP Systems fejleszti.

Megtörtént a projektzárás az i-Sport Hungary Kft. uniós támogatású ÉMOP-1.3.1-12-2012-0080 projektjében

Sikeresen és határidőre befejeződött az „Innovatív elektronikai eszközök tervezése és gyártása sportolók számára” elnevezésű, ÉMOP-1.3.1-12-2012-0080 azonosító számú projekt. A projekt révén a tervezett termék megtervezésére és gyártására 7 036 724 Ft támogatást nyújtott az Európai Uniós és a Magyar Állam.

Befejeződött a Z-Form Kft Környezetbarát közműfedél tervezése-gyártása című projektje

A Z-FORM Kft Magyarország egyik legjelentősebb gumi- és műanyagalakító fröccsszerszám tervező és gyártó vállalkozása. Jelentős beszállítója az EU autó- és háztartási gépiparban dolgozó gumi- és műanyag termékeket előállító beszállítóinak. Árbevétele 90%-át meghaladó részét az EU területére történő értékesítéssel realizálja. Fő filozófiája: nem csak megfelelő minőségben és határidőre legyártja a megrendelt szerszámot, hanem szellemi kapacitását rendelkezésre bocsátva "együtt fejleszt" a megrendelőjével.

Projektzárás az SAP Business Suite fejlesztésnél

Lezárult az SAP Business Suite alkalmazás komplex technológiai és funkcionális megújítása elnevezésű, az Új Széchenyi Terv által támogatott projekt az SAP Hungary Kft.-nél.

A projekt az SAP Business Suite programcsomag komplex megújítását célozta meg, amely a teljes integráció céljaira alapozott csúcsminőségű és ágazat specifikus funkcionalitást valósit meg korlátlan skálázhatóság és az interneten keresztül megvalósuló egyszerű együttműködéssel. Az informatikai programcsomagot használó vállalatok nagyobb hatékonysággal tudnak működni.

Hatékonyság és versenyképesség javítása képzéssel az SPLC-E Kft.-nél

Az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program "Hatékonyság és versenyképesség javítása képzéssel az SPLC-E Kft.-nél"pályázaton 14 111 877 Ft támogatásban részesült a TÁMOP-2.1.3.B-12/1-2012-0591 azonosítójelű SPLC-E Ingatlanfejlesztő és Ingatlanhasznosító Kft. (4400 Nyíregyháza, Debreceni út 269.)

Rugalmas munkahelyeket teremtett az Enterprise Group

Az Enterprise Communications Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-nél sikeresen megvalósult az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett „A munka és a magánélet összehangolását segítő munkahelyi kezdeményezések az ECM Kft.-nél” című projekt. A cég az Európai Szociális Alapból 14.905.444 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a projekt megvalósítására.

A munkaerő készségének, képességének fejlesztése a Danubiusbeton Dunántúl Korlátolt Felelősségű Társaságnál

Az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program „A munkaerő készségének, képességének fejlesztése a Danubiusbeton Dunántúl Korlátolt Felelősségű Társaságnál” pályázaton 4 965 997 Ft támogatásban részesült a TÁMOP-2.1.3.B-12/1-2012-0152 azonosító jelű Danubiusbeton Dunántúl Kft. (7634 Pécs, Nagy Berki út 3.)
Az összeget a cég 19 munkavállalójának oktatására fordította, akik Betontechnológia, Kommunikációs képességfejlesztő tréning és Táblázatkezelés képzéseken vettek részt.
A képzések pécsi illetve budapesti helyszíneken valósultak meg.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO