AutoVision várja a jelentkezőket

Csatlakozz a kihíváshoz 2017. május 12-ig!

Bécs, 2017. február 23., Tizenharmadik alkalommal várja a nemzetközi film és multimédiás fesztivál a pályázók munkáit. Az autóipar vállalatai, ügynökségek, film és multimédiás tartalmak gyártói, TV csatornák és diákok is versenyezhetnek az OttoCar trófeákért.

Mégis a nők a jobb sofőrök? - A hölgyek többsége biztonságosabban vezet, mint a férfiak

Tényleg nem tudnak vezetni a nők? A Europcar nőnap alkalmából készített mini-kutatásából kiderül, hogy ez a vélekedés kezd lassan megváltozni. Kiss Norbi, kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző segítségével összeállítottunk néhány hasznos tanácsot a női sofőröknek, hogy még inkább rá tudjanak cáfolni a vezetési tudásukról kialakult közhelyekre. A Europcar a női sofőrökről készített mini-kutatásából kiderül, hogy a válaszadók 53%-a szerint a nők óvatosabban és biztonságosabban vezetnek, mint a férfiak.

Autóbérlés gyorsan és egyszerűen webáruházból?

Elindult a LeasePlan Hungária Zrt. webes autó¬áruháza, ahol hazánk vezető gépjármű- és flottakezelő vállalata optimalizált felszerelt¬ségű és motorizáltságú, raktárkészletre rendelt autókra szóló tartós bérletet kínál. Az oldalon megtalálható ajánlatokban azonnal elérhető járművek szerepelnek egyszerűsített ügyintézéssel, legyen szó akár egy, akár negyven autóból álló flottáról.

Oszd meg kedvenc hazai autós útvonalad, és inspirálj másokat is!

A gyönyörű fényekben pompázó vénasszonyok nyara kiváló alkalom arra, hogy kiélvezd az idei nap utolsó sugarait és útra kelj hétvégén a családdal, barátokkal, felfedezve hazánk legizgalmasabb autós útvonalait. Ha szeretsz autózni bizonyára neked is van már kedvenced, ami valamiért különleges, ami megnyugtat és ellazít, vagy ami kihívásokkal teli és felpörget, vagy amit egyszerűen csak a lenyűgöző tájnak köszönhetően szeretsz újra meg újra felkeresni. Amennyiben neked még nincs, itt az alkalom, hogy megkeresd!

Ami Önnek pihenés, az autójának munka

A nyári hónapokban sokan indulnak el négy keréken a jól megérdemelt belföldi vagy külföldi nyaralásukra. Az autók számára azonban ez nem a pihenés, hanem a munka ideje, különösen, ha hosszú útra készülünk. A LeasePlan Hungária Zrt., hazánk vezető gépjármű- és flottakezelő vállalata húszéves gépjármű-üzemeltetési tapasztalatára építve csokorba gyűjtötte azokat a legfontosabb tudnivalókat, melyekre érdemes odafigyelniük a gépjárművezetőknek, hogy gondtalanul nyaralhassanak és élvezhessék az utazás minden pillanatát.

ELŐRE INTÉZZEN EL MINDEN PAPÍRMUNKÁT

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO