Azonos értékek útján

A Foss Marai Olaszország egyik legmeghatározóbb borászataként kiemelt hangsúlyt fektet partneri kapcsolataira, cégfilozófiájuk alapja, hogy olyan vállalkozásokkal működnek együtt, akik azonos értékrendet képviselnek. Ezen gondolkodásmód mellett választotta a Proseccojáról híres cég magyarországi partnerének és forgalmazójának a Winestore Kft-t.

Vintrace professzionális szőlészeti növényvédelmi keretrendszer

A 2014.12.31-én zárult VINTRACE projekt célja egy professzionális szőlészeti növényvédelmi keretrendszer kutatása és kifejlesztése a vegyszerfelhasználás és a vízfelhasználás csökkentéséhez, valamint a felhasznált vegyszermennyiség követhetőségéhez. A rendszer a Nemzeti, Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap finanszírozásával valósult meg, 52 583 537 Forint támogatásból.

Új korszak a szőlővédelemben

Területspecifikus adatokkal védené a szőlőt egy, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem vezetésével zajló „Adaptív szőlészeti növényvédelmi előrejelző rendszer” nevet viselő HUSK/1101/1.2.1/0287 számú projekt.

Adatokkal a szőlőbetegségek ellen

Pontos mikroklímatikus adatokra épülő szőlészeti diagnosztikai rendszer segít a megfelelő permetezési időszak megtalálásában. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem vezetésével zajló „Adaptív szőlészeti növényvédelmi előrejelző rendszer” című HUSK/1101/1.2.1/0287-es számú projekt néhány éven belül akár teljesen új korszakot nyit a növényvédelemben.

Precíziós borászat

Az adott évi időjárás nagyban befolyásolja a szőlő, és így a borok minőségét. Nem tud mit tenni a gazda, ha túl sokat esik az eső, és elszaporodnak a gombák, vagy permetezés után néhány órával a szél fújja le a védekezésre szánt vegyszert. Eddig az ilyen helyzetek kiküszöböléséhez csak a szerencséjét és a megérzéseit hívhatta segítségül a szőlész. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem az „Adaptív szőlészeti növényvédelmi előrejelző rendszer” című HUSK/1101/1.2.1/0287 számú projektje ezen változat.

Egyéni vállalkozó is nyerhet több mint 40 milliós EU-s támogatást

Tévhit, hogy csak olyanoknak érdemes nagyobb összegű EU-s támogatásra pályázni, akik legalább kft.-t üzemeltetnek. Varga Zsolt egyéni vállalkozóként fuvarszervezéssel, valamint szőlőtermeléssel, borászattal foglalkozik. Már négy éve tervezi, hogy fejleszti vállalkozását és bővíti telephelyét, annak érdekében, hogy a szállítóeszközöket biztonságos, zárt helyen tudják tárolni. A fejlesztés idén valósult meg, a teljes költség 40 százalékát, 43,55 millió forintot az Európai Unió finanszírozta a Széchenyi2020 program keretében.

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék