Belehúztunk az Instagramon, de támad a Snapchat

Naponta 80 millió poszt, 3,5 milliárd like, regisztrált a pápa, és megjelentek az egy nap alatt eltűnő tartalmak – sűrű év áll az Instagram mögött. A második Magyar Instagram Körképből kiderül, hogy az elmúlt egy évben csökkent a megosztási, de nőtt a követési kedvünk, melynek legnagyobb nyertesei a hazai hírességek és a magyar márkák.

Európai felmérés készült a kultúrafogyasztás változásairól

Európa rangos koncerttermei, színházai és művészeti központjai vettek részt abban a Magyarországról induló kezdeményezésben, mely a kultúrafogyasztási szokásokat vizsgálta. A CULTURE.CRANE SURVEY 2015 névre keresztelt kutatás a világ egyik legjelentősebb klasszikus zenei találkozóján, a rotterdami Classical:NEXT konferencián debütált sikerrel.

Így instázunk mi

Miközben a szelfi az egyik legidegesítőbb fotótéma, a többség mégis szívesen készít önarcképet, bárki számára elérhetővé tesszük az Instagram-profilunkat, és inkább nézegetünk, mintsem tartalmat töltünk fel – derült ki a Crane közösségi megkérdezéséből, amely hazánkban elsőként mérte fel a magyarok Instagram-használati szokásait. A népszerű fotómegosztó alkalmazás hazai celebtrónjáért túlnyomó részt hölgyek versengenek, míg a márkáknál a divaté a főszerep.

Michelin tendert nyert a Crane

A Crane nyerte a Michelin megbízását, amely a BFGoodrich autógumi elégedettségi promóciójából beérkező adatok kezelésére szól. A tendermegkeresés közvetlenül Romániából, a Michelin helyi kreatív ügynökségétől érkezett.

Adathigiénia után kampányt optimalizál a Fotex csoportnál a Crane

A Crane és a Fotex-Ofotért csoport 5 éve tartó folyamatos együttműködése az eddigi, adattisztításhoz, CRM-audithoz és ügyfélkezelési folyamatokhoz kapcsolódó feladatokon túl újabb területekre terjed ki. A jelenlegi megbízásban szerepet kap az életciklus alapú marketingkommunikáció optimalizálása, valamint egy új adattárház koncepció és új jelentésstruktúra létrehozása is.

Új ügyfélkapcsolati menedzsert igazolt a Crane

Molnár Éva (29) a Crane-nél folytatja pályafutását ügyfélkapcsolati menedzserként. A Next Shiptől érkező, nagyvállalati és startup tapasztalattal egyaránt rendelkező szakember többek között integrált kampányok tervezésében és lebonyolításában fogja segíteni a MasterCardnak dolgozó csapatot.

Magyar CRM-rendszerrel jár élen az Opel

Másodszor is meghosszabbította az együttműködését az Opel a CRANE-nel, aki négy éve menedzseli az autómárka számára fejlesztett CRM-rendszert, valamint több európai országban az arra épülő kommunikációs (adatbázis-elemzés, call center, eladásösztönzés és e-mail marketing) feladatokat is ellátja. A CRANE a szerződést a General Motors európai központjával kötötte.

A Cafétól érkezett a CRANE új ügyfélkapcsolati igazgatója

Lengyel Anikó (37) a CRANE-nél folytatja pályafutását ügyfélkapcsolati igazgatóként. A Café Communicationstől érkező, 14 éves hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakember a Tesco UK regionális (magyar, cseh, lengyel és szlovák) projektjeit koordinálja a CRANE-nél, melyek kreatív, stratégiai, ATL és BTL kommunikációs feladatokat foglalnak magukban.

Magyar döntős a Nemzetközi CMA-n

Shortlistre került a CRANE a MasterCard Travel Hints (Úti Tippek) című munkájával az International Content Marketing Award 2014-es versenyén. Az erős nemzetközi mezőnyben a régió egyetlen képviselőjeként került a pénzügyi kategória legjobbjai közé a magyar digitális marketing- és CRM-ügynökség.

Pop-up fodrászszalont nyitott a Tesco az Allee előtt

A Tesco a THX hajformázó márka regionális piaci bevezetését célzó projektet indít egy egyedülálló megoldással hazánkban és további három közép-európai országban. A Tesco UK a CRANE-t bízta meg a termékcsaládhoz kapcsolódó kommunikációs stratégia elkészítésén túl a kreatív és a BTL marketingkommunikációs feladatok kivitelezésével.

Hatékonyabb e-mail lead generálás az Opelnél

Az Opel e-mail alapú lead generálásának hatékonyabbá tételére kapott megbízást a CRANE a márka szlovén piacán. Az ügynökség feladata a kreatív, azon belül is elsősorban a vizuális megjelenítés áthangolása az eredményesség növelése érdekében.

A megbízás nem előzmények nélküli, ugyanis a CRANE 14 országban nyújt az autómárka számára CRM szolgáltatást és tanácsadást, ezen belül az e-mail kampányok tervezését és kivitelezését is menedzseli. A mostani feladat egy modellbevezető hírlevél optimális kialakítása volt, amit Szlovéniában teszteltek a cég szakértői.

A Republic Grouptól érkezik a Crane új Senior Account Executive-ja

Nagy Sándor (35) a Crane-nél folytatja pályafutását Senior Account Executive pozícióban. A digitális kommunikációban jelentős tapasztalatokkal rendelkező szakember az elmúlt években stratégiai, tervezési és kreatív feladatokat látott el előbb több londoni ügynökségnél, a McCann Ericksonnál, illetve legutóbb a Republic Groupnál.

Tarolt a Crane a Content Marketing Awardon

2014. június 11. – A Crane elsöprő győzelmet aratott az idén első alkalommal megrendezett Content Marketing Awardon: amellett, hogy megnyerte a Pénzügyi szolgáltatások kategóriát, a verseny fődíját is elhódította a MasterCard Úti Tippek című munkájával.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO