Kapacitását bővíti a sárospataki csokoládégyár

A Széchenyi 2020 „Mikro, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című konstrukciója keretében 262,41 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a Sárospatak-Hungária Édesipari Kft.

A vállalkozás az 524,82 millió forint összköltségű projektje során üzemcsarnok bővítéssel és eszközparkja fejlesztésével termelési kapacitását bővíti.

Új üzemcsarnokkal bővült a sárospataki csokoládégyár

A „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” elnevezésű pályázati kiíráson a Sárospatak-Hungária Kft. 144 millió forintot meghaladó támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében. Az édesipari vállalkozás a közel 361 millió forint összköltségű projekt során új csokoládégyártó gépsort is üzembe állított.

A Sárospatak-Hungária Édesipari Kft. 2003-ban alakult és 2004-ben zöldmezős beruházás keretében létesített édesipari üzemet, a Zemplén Csokoládégyárat Sárospatakon a 37-es főút mellett.

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék