Elégedetlenek a magyarok otthonuk állapotával

Minden második magyar tart attól, hogy otthonában nem elegendő a természetes fény, így egészsége veszélyben van – derült ki a VELUX Cégcsoport Healthy Homes Barometer kutatásából. Az otthonok 40 százaléka felújításra szorul a benne élők szerint, ötből négy lakásban pedig akkor is mesterséges világítást kell kapcsolni, amikor kint még világos van. A természetes fény hiánya nemcsak az egészségre káros, de a háztartások áramszámláját is terheli, ökológiai lábnyomát pedig növeli.

Kutatás fejlesztés projekt a nukleáris medicína területén

Az ArgonSoft Kft. 2017-ben sikeresen pályázott a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” pályázaton. A „Gyártástechnológiai módszertan és integráció kifejlesztése, validálása egy új farmakon gyártásbevezetéssel a nukleáris medicina területén” elnevezésű pályázatunk 122 millió Ft támogatást nyert.

A Facebook befektetői előtt prezentálhat egy magyar startup

Saját kriptovaluta kibocsátása révén – előértékesítés keretében – eddig 150 millió forint tőkét vont be a globális orvosi turizmust megreformáló Etheal. A több nemzetközi díjat elnyerő magyar startup március elején a Stanford Egyetem konferenciáján többek közt a Facebook befektetői előtt mutatja be megoldását. Céljuk, hogy az újabb, április elején induló 2. körös kibocsátás révén a globális terjeszkedés megvalósításához szükséges 4,8–10 millió dollárnyi tőkéhez jussanak.

Magyar jóga statisztika 2017-ben

Hiánypótló felmérést készítettünk, amelyben a magyarok jógázási szokásait és motivációit vizsgáltuk. Az eredményeket a június 21-i nemzetközi jóganap alkalmából tesszük közzé. A kutatást az India Klub Alapítvány nevében Dr. Gyurok János szociológus (PTE) és Szabó Szilvia Jógamájá vezető jógaoktató szakmai felügyeletével zajlott. A felmérés eredményeihez készült infógrafikák és a szöveg a forrás megjelölésével szabadon felhasználhatók.

Nem kérünk több óraátállítást, maradhat a nyári

A magyarok 80 százaléka jelenlegi formájában eltörölné az óraátállítást – derült ki a Szallas.hu legfrissebb felméréséből. A mostani megoldás ellenzőinek a bosszúság mellett már kára is származott az óramutató kötelező csavargatásából, ezért a többség az állandóságot, vagyis a fix időszámítást támogatná. Így megjegyezni sem kellene, hogy mikor mit kell csinálni: a kutatás szerint ugyanis minden 5. válaszadó rosszul tudja, hogy október 30-án merre kell tekerni a vekkert.

Jótékonysági rendezvény a Hospice Ház betegeiért

A betegek segítésének fontossága nem lehet kérdés. A SmileCenter – The Dental Spa csapata hospice jótékonysági rendezvény mellé áll. Dr. Bodrogi Attila és csapata egységesen áll a Magyar Hospice Alapítvány jótékonysági rendezvénye mellé immár második alkalommal.

Tökéletesítette mosolyát az ex-szépségkirálynő

Horváth Éván szinte alig látszik a kor, ami nem csoda, hiszen mindig is nagy hangsúlyt helyezett arra, hogy megőrizze szépségét. A Miss World Hungary egykori győztesének alakja még mindig kifogástalan, és bárhol jelenik is meg, sminkje, öltözködése tökéletes, akárcsak az arca. Horváth Éva sok magyar nő számára szolgál példaképül, az elmúlt években modellként és műsorvezetőként dolgozó celeben ugyanis nem fog az idő. Persze azt ő sem titkolja, hogy ezért sokat kell tennie.

„Lendületben a megye"

A Heves Megyei Területfejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft., a Heves Megyei Önkormányzat és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. konzorciuma uniós támogatást nyert a „Lendületben a megye” – Komplex emberi erőforrás fejlesztési program a dinamikus Heves megyéért! című TÁMOP-6.1.5-14/2015-0006 számú projekt megvalósítására.

FATE - Újszerű esésérzékelő rendszer az idősebb korosztály számára

Az elesés kockázatának növekedése igen nagy problémát jelent az idősebb korosztály számára. Az incidensek jelentős részében több tényező is közrejátszik, így például a krónikus betegségek (szívbetegség, látási problémák, izomgyengeség, artritisz), fizikai és funkcionális gyengülés, egyensúlyzavarok, gyógyszerszedés és az otthoni környezetben található akadályok, mint a gyenge megvilágítás, fürdőszobai biztonsági tárgyak hiánya, szőnyegek.

A magvak éltető ereje bőröd egészségéért - Találd meg a bőrödnek legmegfelelőbb tápanyagforrást!

Általában parányiak és alig észrevehetőek, mégis hatalmas erő lakozik bennük. Bár eddig leginkább a táplálkozásunkban fejtették ki áldásos hatásukat, az AVON új Nutra Effects termékcsaládjának köszönhetően ezentúl a fürdőszobánkban is helyet követelnek maguknak. Az új Nutra Effects névre keresztelt termékcsalád különlegessége a természetben előforduló összetevőkben rejlik, mint a chia-, papagájvirág- vagy a gránátalma-magkivonat.

Sikeresen zárult a Kisvejke Község egészséges életmód fejlesztő programja

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
Az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében az „Együtt az egészségért Kisvejkén! Összefogás a kisvejkeiek egészségéért, a családokért” TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-07251-2012-0725 azonosítószámú pályázaton 9 950 552 Ft támogatásban részesült Kisvejke Község Önkormányzata.

Életmódprogramok a sárbogárdi kistérségben című projektet Cece nagyközség önkormányzata az új Széchényi terv keretében valósította meg

Az Európai Unió által meghirdetett TÁMOP-6.1.2-11/3-2012-0034 „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok a kistérségekben” című kiírásra benyújtott pályázatát Cece Nagyközség Önkormányzata 124 650 000,- forint vissza nem térítendő uniós támogatásból valósította meg. A projekt 2013. június 1. és 2014. november 30. között valósult meg, amelynek keretében többek között létrejött a Sárbogárdi Egészségfejlesztési Iroda (EFI), és sok egyéb program mellett például 3 alkalommal szűrőnapot és 10 alkalommal egészségnapot valósítottak meg.

Életmódprogramok az enyingi kistérségben című projektet Lajoskomárom nagyközség önkormányzata uniós támogatásból valósította meg

Lajoskomárom Nagyközség Önkormányzata 125 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatásból valósította meg a TÁMOP-6.1.2-11/3-2012-0045 „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok a kistérségekben” című kiírásra benyújtott pályázatát 2013. június 3. és 2014. november 30. között, az Új Széchényi Terv keretében. A projekt során létrejött Enyingi Egészségfejlesztési Irodában (EFI) többek között 3 alkalommal szűrőnapot és 10 alkalommal egészségnapot valósítottak meg.

Állítsd meg a hajhullást házi praktikákkal!

Egyre több hajszál van a párnádon, a fésűdön? Esetleg azzal szembesülsz, hogy csomókban hullik a hajad? Vagy korábbi dús sörényed hirtelen megfogyatkozott? Ez a férfiaknak is komoly lelki problémát okoz, hát még a külsőségekre valamit is adó nőknek! Állítsd meg most a hajhullást bevált házi praktikáink segítségével!

Mozogj az egészségedért!

9,88 millió forint uniós támogatást nyert el a siófoki NB-SQUASH Fallabda Egyesület. A civil szervezet a projekt során egészségre nevelő és szemléletváltó életmódprogramokat tartott.

A pályázati program a MOZOGJ AZ EGÉSZSÉGEDÉRT! gondolat megvalósítása jegyében zajlott, melynek keretében Squash (fallabda) oktatás, játék, bajnokság, verseny és tábor került megrendezésre az intenzív egészség javító mozgást igénylők számára.

Egészségre nevelő életmód programok az Alba Regia Atlétikai Klubnál

Egészségre nevelő életmód programok az Alba Regia Atlétikai Klubnál” címmel 9,74 millió forint uniós támogatást nyert el az Alba Regia Atlétikai Klub.

A civil szervezet a 2013. szeptember 1-én indult és 2014. augusztus 31-én zárult 100%-os európai uniós támogatottsággal megvalósult projekt során egészségre nevelő és szemléletváltó életmódprogramokat tartott.

Te hős vagy már?

Közeledik a céljához a TEVAgy a Hős! program! Becslések szerint már több, mint 2 millióan tudják, mi a teendő, ha valaki összeesik mellettük hirtelen szívhalál következtében. A hétköznapi hősök képzése tovább folytatódik, hogy Magyarországon egyre többen megtanulhassanak újraéleszteni.

„Programsorozat a fiatalok egészséges életmódjáért Győrben és Sarródon”

 SAJTÓKÖZLEMÉNY

„Hey-Hó az egészségért!”

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO