Farkasgyepű község önkormányzata konzorciuma uniós támogatásból valósította meg a „Pár perc figyelem az egészséges jövőért!”

A Veszprém Megyei Tüdőgyógyintézet, Farkasgyepű és Farkasgyepű Község Önkormányzata konzorciuma számára 125 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatás állt rendelkezésére 2014. október 14. és 2015. április 14. között, a TÁMOP-6.1.2-11/3-2012-0046 azonosítószámú projekt megvalósítására, amelyet az Új Széchenyi Terv „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok a kistérségben” című pályázati felhívása keretében nyertek.

Befejeződött a Főplébániai Karitász Alapítvány egészségfejlesztési projektje Kecskeméten

A Főplébániai Karitász Alapítvány 10 000 000,- Ft támogatást nyert az „Megelőző tevékenység a kecskeméti RÉV-ben” programjának megvalósítására a TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-1528 projekt keretében. A projekt 100%-os támogatási intenzitással valósult meg.

A projekt megvalósítása során alapvetően a következő célokat tartottuk szem előtt:
• minden életkorban cselekvésen alapuló egészségtudatos magatartás kialakítása, az egyéni
felelősségvállalás fokozása
• egyének és csoportok képességeinek, készségeinek fejlesztése az egészséges választások érdekében

Befejeződött az INDIT Közalapítvány fiatalok egészségfejlesztését célzó prevenciós projektje Pécsett

A pécsi INDIT Közalapítvány 9 204 040 Ft támogatást nyert el TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-1208-as projektjével a Pécs keleti városrészében élő fiatalok egészségfejlesztését célzó prevenciós programjának megvalósítására az Új Széchenyi Terv keretén belül.

„Az egészséges emberért!” - életmódprogramok a Tiszafüredi kistérségben

Tomajmonostora Község Önkormányzata és a Pro Tomajmonostora Nonprofit Közhasznú Kft. együtt közel 120 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert az „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben” című pályázati felhíváson az Új Széchenyi Terv keretében.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO