Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, valamint a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság energiahatékonyság növelő beruházásai

Európai uniós forrásból valósul meg az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET) belvárosi székhelyének és telephelyének energiahatékonyságát célzó rekonstrukciója.

A KEOP-5.6.0/12-2013-0044 azonosítószámú projekt az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, valamint a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság konzorciumi projektjeként valósul meg.

Sikeresen zárult az "Energiatudatos Magyarország" című projekt

Takarékoskodni az energiával – ez ma már elengedhetetlen. Kialakítani és elfogadottá tenni saját megszokott világunkban az energiatudatos szokásokat nagy kihívás, azonban számos előnnyel jár. Nagy szükség van e téren a világos és befogadható útmutatásra és összeszedett információkra.

Folyamatban a Kardiológiai Intézet energetikai megújítása

Javában folyik a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet főépületének energiaracionalizálása, melyhez az Új Széchenyi Terv keretében közel 570 millió forint uniós támogatást nyertek el. A projekt készültsége a különböző munkanemekben 75-80%-os – hangzott el a ma tartott sajtótájékoztatón.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO