Az automatizált gyógyszereléssel biztonságosabb a betegellátás

Korszerű gyógyszerelő rendszert vezettek be az elmúlt tíz hónapban a Szent Borbála Kórházban, a beruházást a betegbiztonság növelését célzó uniós támogatással valósították meg. A megvásárolt gyógyszerelő automata és az annak működtetését biztosító informatikai háttér kiépítése mintegy 190 millió forintba került. A fejlesztés elsődleges célja a betegbiztonság fokozása, de a berendezés hozzájárul a kórház gazdaságossági céljainak megvalósításához is.

A Beliani 20 millió eurót fektet új raktárakba

 


 

Fejlesztik az Evangélikus Diakóniát

A Magyarországi Evangélikus Egyház több, nagy ívű és kimagasló színvonalú, a szakmai munkát hosszú időre fejlődési pályára állító programot valósíthat meg „Az egyházi fenntartásban lévő szociális szolgáltatók és intézmények alap- és szakellátási feladatainak fejlesztése” című pályázati kiíráson elnyert európai uniós támogatásnak köszönhetően.

Új típusú katalizátort fejlesztettek

A XiMo Hungary Kft. 55,46 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása a közép-magyarországi régióban” című program keretében.

A 142 millió forintot meghaladó összköltségvetésű projekt során Mo- és W-alapú metatézis katalizátor kifejlesztése és innovatív kiszerelése valósult meg.

Magyar fejlesztés tölti fel a weboldalak üres felületeit

Egy magyar startup fejlesztésének köszönhetően nincs több kihasználatlan, üres felület a weboldalakon. A CrocTech által alkalmazott technika valós időben kutatja fel a szabad helyeket, és azokat egy algoritmus alapján hasznos tartalmakkal, illetve hirdetésekkel tölti fel. A ReachMedia portfóliójába tartozó CTnetwork hálózatban végzett sikeres tesztek után a megoldás most Ausztriában, Németországban és Svájcban is sikeresen debütált a GroupM érdekeltségébe tartozó plista Gmbh és a CrocTech között létrejött exkluzív megállapodás alapján.

Megújul a balatonszárszói Két Korona Konferencia és Wellness Hotel

Nagy öröm a 2015-ös év a balatonszárszói Két Korona Hotel életében, hiszen a Széchenyi 2020. programmal lehetősége nyílt rá, hogy Európai Uniós támogatás keretében valósítsa meg fejlesztési terveit.

Megújul a balatonszárszói Két Korona Konferencia és Wellness Hotel

Nagy öröm a 2015-ös év a balatonszárszói Két Korona Hotel életében, hiszen a Széchenyi 2020. programmal lehetősége nyílt rá, hogy Európai Uniós támogatás keretében valósítsa meg fejlesztési terveit.

1 milliárd teszt e-mail után lép piacra a MailEngine

14 évnyi tapasztalat és több mint 1 milliárd e-mail áll a d-code által fejlesztett hírlevélküldő szolgáltatás mögött. A MailEngine, amely eddig a Maxima eDM megoldás technikai hátterét biztosította, március 3-ától elérhető a hirdetők számára is.

Sajtóközlemény Delta Silconversion Kft.

 

A Delta Silconversion Kft., mint kedvezményezett 2014. április 7-én komplex vállalati technológiafejlesztési projektet indított „Delta Silconversion Kft. komplex vállalati technológia fejlesztése” címen. A Támogatási Szerződés a kedvezményezett és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, mint támogató képviseletében eljáró MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt, mint közreműködő szervezet között jött létre.

Méhkeréki innovatív iskolafejlesztés uniós segítséggel

 

 

 
 
 
 
 
 

2015 | 01 | 26.
KLEBELSBERG INTÉZMÉNYFENNTARTÓ KÖZPONT

 

 SAJTÓKÖZLEMÉNY

A munkakörnyezet fejlesztésével megtarthatók a jó szakemberek

A jól képzett szakemberek megtartása is fontos szempont volt, amikor új üzemcsarnok építésével fokozta kapacitását és teljesítményét a mélyépítéssel és ipari szerelési munkákkal foglalkozó, hevesi Nexus Kft. A beruházás révén csökken a megbízások vállalási ideje, kevesebbet állnak a gépek és bővül a tevékenységi kör. A társaság sikerrel pályázott a Széchenyi2020 programban, a teljes költség 40 százalékát, 19,9 millió forintot az Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozta.

Az Eredetmíves Házak termékterveinek, mintakollekcióinak, tervező és dokumentációs eszközeinek fejlesztése

Az EDS-Bútor Kereskedelmi és Kivitelező Kft. 23 253 270 forint vissza nem térítendő támogatáshoz jutott a Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. Az 53 414 767 forint összköltségvetésű projekt keretében megvalósították az Eredetmíves Házak termékterveinek, mintakollekcióinak, tervező és dokumentációs eszközeinek fejlesztését.

Elindult, a természettudományos labor építési-és felújítási munkálatai pedig már be is fejeződtek a TÁMOP-3.1.3-11/2-2012-0012 azonosítószámú „A természettudományos oktatás megújítása a keszthelyi Vajda János Gimnáziumban” című projekt megvalósítása során

Korábban a Zala Megyei Intézményfenntartó Központ fenntartásában működő Vajda János Gimnázium a KLIK megalakulásával 2013.03.31. napjával a KLIK Keszthelyi Tankerülethez került, így a pályázatban is átvette a Kedvezményezett szerepét.

D-code néven indít fejlesztőcéget a ReachMedia

Külön cégbe szervezi web- és mobilfejlesztési, valamint arculattervezési feladatait a ReachMedia. A több mint 15 éves szakmai háttérrel megalakuló d-code cégvezetői posztjára házon belülről nevezték ki Tóth Tamást, aki eddig a ReachMedia fejlesztési igazgatójaként tevékenykedett.

Megvalósult a TÁMOP-3.1.2-12/2-2012-0012 azonosítószámú „Természettudományos tartalmakhoz kapcsolódó IKT alapú mérés (Digitális Öveges)” című projekt.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Megvalósult a TÁMOP-3.1.2-12/2-2012-0012 azonosítószámú „Természettudományos tartalmakhoz kapcsolódó IKT alapú mérés (Digitális Öveges)” című projekt.

Lezárult a Consilium-Tender Kft., a Modern Oktatási Eszközök Kft., valamint az OKKER Kiadói és Kereskedelmi Zrt. innovatív pedagógiai fejlesztése, amely az Európai Szociális Alap 400 millió forintos támogatásával valósult meg a Széchenyi 2020 program keretében. A fejlesztés eredménye megkönnyíti a pedagógusok számára elektronikus tesztsorok összeállítását, ezáltal hatékonyabbá téve a tanulók mérését és értékelését.

Logisztikai központ épült Daruszentmiklóson

Az Ingrid L. Blecha GmbH. magyarországi fióktelepe közel 782 millió forint összköltségű beruházásában alumíniumipari félkész termékek raktárszolgáltatásának céljából logisztikai központot létesített. A cég a fejlesztéshez az Új Széchenyi Terv keretében 250 millió forint uniós támogatást nyert el a „Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése” című konstrukció keretében.

Megtörtént a projektzárás az i-Sport Hungary Kft. uniós támogatású ÉMOP-1.3.1-12-2012-0080 projektjében

Sikeresen és határidőre befejeződött az „Innovatív elektronikai eszközök tervezése és gyártása sportolók számára” elnevezésű, ÉMOP-1.3.1-12-2012-0080 azonosító számú projekt. A projekt révén a tervezett termék megtervezésére és gyártására 7 036 724 Ft támogatást nyújtott az Európai Uniós és a Magyar Állam.

Befejeződött a Z-Form Kft Környezetbarát közműfedél tervezése-gyártása című projektje

A Z-FORM Kft Magyarország egyik legjelentősebb gumi- és műanyagalakító fröccsszerszám tervező és gyártó vállalkozása. Jelentős beszállítója az EU autó- és háztartási gépiparban dolgozó gumi- és műanyag termékeket előállító beszállítóinak. Árbevétele 90%-át meghaladó részét az EU területére történő értékesítéssel realizálja. Fő filozófiája: nem csak megfelelő minőségben és határidőre legyártja a megrendelt szerszámot, hanem szellemi kapacitását rendelkezésre bocsátva "együtt fejleszt" a megrendelőjével.

Uniós támogatással képezzük dolgozóinkat „A fejlesztők fejlesztése, mert a tudás nem állhat meg”

Vállalkozásunk 2012 novemberében 6 417 686 forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „A fejlesztők fejlesztése, mert a tudás nem állhat meg” című pályázatával.

A Bluebird Zrt. felismerte a humánerőforrás képzésének fontosságát a piaci pozíció erősítése, új partnerek megnyerése és meglévők megtartása érdekében, ezért dolgozóinkat célirányos, stratégiailag fontos képzésbe vontuk be.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO