A VELUX Magyarország Kft. jóvoltából újul meg a vésztői iskola

Nettó 1 millió forint értékben ajánlott fel új tetőtéri ablakokat a VELUX Magyarország Kft. a Vésztői Kis Bálint Református Általános Iskola számára. A felújításnak köszönhetően a gyerekekkel teli tantermek szellőztetése, oxigén- és természetesfény-ellátása újból megfelelő lesz, javítva a tanulók feladatmegoldási teljesítményét.

Modern hőszigetelés és XXI. századi fűtőrendszer váltja a 40 éves radiátorokat

Felújítja fűtőrendszerét a Don Bosco Katolikus Általános Iskola és Óvoda. A fővárosi intézménybe 451 gyermek jár és 42 pedagógus dolgozik. A munkálatok során új szigetelést kap az épület nagy része és korszerű hűtő-fűtő rendszert alakítanak ki. A teljes beruházással a tervek szerint 3,3 millió forinttal csökken az éves energiaköltség, ráadásul a nyári hűtés problémája is megoldódik. A teljes beruházáshoz 99,37 millió forinttal járul hozzá az Európai Unió Környezet és Energia Operatív Program keretében. Ez az összeg a teljes költségvetés 85 százaléka.

Bővülő férőhelyek a Tápióbicskei óvoda átépítésével

2014. június 30.

Befejeződött a Tápióbicskei Gyermeklánc Óvoda átépítése és felújítása. A korábban zsúfolt intézmény nemcsak kibővült és megszépült, de új nyílászárókat, modern, napkollektoros fűtési rendszert is kapott. A teljes beruházási összeg 95 százalékát, 118 millió forintot az Európai Unió finanszírozott.

Biztonságosabb és gazdaságosabb lesz Ajkán a távfűtés

Kevesebb üzemzavarra számíthatnak az ajkaiak a távfűtéses rendszerben, ha megvalósul az Európai Unió által finanszírozott fejlesztés. A beruházás csökkenti a rendszer hőveszteségét, és a felhasznált elektromos energia mennyiségét. A Primer Ajkai Távhőszolgáltatási Kft. mindehhez az Uniótól több mint 73 millió forint támogatást kap, amely a teljes költségvetés fele.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO