A LeasePlan 1,5 millió járműből álló flottájával piacvezető a nemzetközi piacon

A LeasePlan holland anyavállalata, a LeasePlan Corporation bejelentette, hogy nemzetközi flottamérete elérte a 1,5 millió gépjárművet. A LeasePlan az első flottakezelő a lízingpiacon, amelynek sikerült ezt a rekord darabszámot megvalósítania; a vállalat ezzel a mérföldkővel megerősítette globális piacvezető szerepét. A 32 leányvállalattal rendelkező LeasePlan 2010-ben még csak 1,3 millió járműből álló flottát kezelt, vagyis a vállalat az utóbbi 5 évben átlagosan 8%-os éves portfóliónövekedést produkált.

Évről évre növekszik az EuroFleet Zrt. jövedelmezősége

Flottakezelés: 2015-ben szélesebb üzleti szegmensben válik elérhetővé

Online oktatást indít a LeasePlan a biztonságosabb vezetésért

Maximális biztonság, kényelem és mobilitás – e jellemzők köré épült az idei LeasePlan Flottakonferencia, melyet 2014. október 9-én rendezett hazánk vezető gépjármű- és flottakezelő vállalata az Euro-Ringen. A szakmai rendezvényen az aktuális piaci kérdések mellett a LeasePlan újdonságait – így az e-learninget, a tudatosabb és biztonságosabb vezetést támogató, online oktatási programot is – megismerhették a résztvevők.

Gazdálkodj okosan – Flottaautó megtakarítással, csökkenő üzemeltetési kockázattal és ajándék szabadidővel

Egyre több kis- és középvállalat ismeri fel az operatív lízing előnyeit. A Magyarországon idén forgalomba helyezett gépjárművek száma, és ezen belül a vállalati flottába kerülő személyautók és kishaszonjárművek aránya folyamatosan emelkedik, a cégautók 2014. július végéig összesített részesedése az újautó piacból mintegy 75,5%. LeasePlan, hazánk vezető gépjármű- és flottakezelő vállalata is tapasztalja a pozitív változást, melynek okait a következőkben látja.

Ami Önnek pihenés, az autójának munka

A nyári hónapokban sokan indulnak el négy keréken a jól megérdemelt belföldi vagy külföldi nyaralásukra. Az autók számára azonban ez nem a pihenés, hanem a munka ideje, különösen, ha hosszú útra készülünk. A LeasePlan Hungária Zrt., hazánk vezető gépjármű- és flottakezelő vállalata húszéves gépjármű-üzemeltetési tapasztalatára építve csokorba gyűjtötte azokat a legfontosabb tudnivalókat, melyekre érdemes odafigyelniük a gépjárművezetőknek, hogy gondtalanul nyaralhassanak és élvezhessék az utazás minden pillanatát.

ELŐRE INTÉZZEN EL MINDEN PAPÍRMUNKÁT

Első LeasePlan Flotta Akadémia – hiánypótló szakmai képzést indított hazánk vezető flottakezelője

Edukációs céllal ingyenes szakmai képzést indított a LeasePlan Hungária Zrt., hazánk vezető gépjármű- és flottakezelő vállalata. A Flotta Akadémia elnevezésű program célja, hogy a flottamenedzserek, a céges autókért felelős HR és pénzügyi szakemberek, valamint a vállalat jelenlegi és potenciális ügyfelei a lehető legtöbb információ birtokában dönthessenek a gépjárműflottákat érintő kérdésekben. Az első rendezvény 2014. június 11-én nagy sikerrel zárult.

20 év az innováció jegyében – születésnapját ünnepelte a LeasePlan Hungária Zrt.

Fennállásának 20. évfordulóját 2014. május 15-én egy nagyszabású gálavacsorával tette emlékezetessé a LeasePlan Hungária Zrt., hazánk vezető gépjármű- és flottakezelő vállalata. A jubileumi ünnepség – ahogy a vállalat elmúlt két évtizede is – az innovációról szólt, az est egyik kuriózuma a kiállított Tesla S autó volt, amely a jövőt szimbolizálta.

Még mindig a flottaautók az autópiac élénkítői

A tavalyi évben 5,8%-al több személyautót helyeztek forgalomba hazánkban, mint 2012-ben, ez kicsivel több, mint 56 000 járművet jelentett. Az értékesítés motorja még mindig a cégautó, a forgalomba helyezett gépkocsik mintegy 70%-a vállalati flottába került, habár a flottafinanszírozási szerződések száma csökkent. Mindemellett az idén 20 éves LeasePlan Hungária Zrt. 2013 első felére vonatkozó elemzéséből az is kiderült, hogy egyre több kis- és közepes méretű vállalat szervezi ki cégautó parkját.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO