A jövő mobilitása, a mobilitás jövője az autóhasználók és a LeasePlan szemszögéből

A LeasePlan megalkotta a jövőbe tekintő mobilitási stratégiáját, melynek célja, hogy a piacvezető gépjármű- és flottakezelő a mobilitással kapcsolatos, gyorsan változó világban az ágazat vezető szolgáltatását nyújtsa minden vállalat számára. Az új szolgáltatások a jármű helyett egyre inkább az egyének mobilitási megoldásaira fókuszálnak.

A LeasePlan 1,5 millió járműből álló flottájával piacvezető a nemzetközi piacon

A LeasePlan holland anyavállalata, a LeasePlan Corporation bejelentette, hogy nemzetközi flottamérete elérte a 1,5 millió gépjárművet. A LeasePlan az első flottakezelő a lízingpiacon, amelynek sikerült ezt a rekord darabszámot megvalósítania; a vállalat ezzel a mérföldkővel megerősítette globális piacvezető szerepét. A 32 leányvállalattal rendelkező LeasePlan 2010-ben még csak 1,3 millió járműből álló flottát kezelt, vagyis a vállalat az utóbbi 5 évben átlagosan 8%-os éves portfóliónövekedést produkált.

A pénzügyileg legstabilabb cégek között az EuroFleet Zrt.

AAA (tripla A) Bisnode minősítést kapott a flottakezelő cég

A legmagasabb értékű AAA (tripla A) Bisnode minősítés elnyerésével indította az évet az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. A Bisnode nemzetközi cégminősítő csoport legmagasabb szintű, AAA (tripla A) tanúsítványával a hazai vállalatoknak csupán 0,63%-a büszkélkedhet. A Bisnode szigorú és átlátható minősítési rendszere eligazítást ad a vállalatok megbízhatóságáról – csak a legstabilabb, legerősebb fizetőképességű vállalatok érdemelhetik ki a tanúsítványt.

Első LeasePlan Flotta Akadémia – hiánypótló szakmai képzést indított hazánk vezető flottakezelője

Edukációs céllal ingyenes szakmai képzést indított a LeasePlan Hungária Zrt., hazánk vezető gépjármű- és flottakezelő vállalata. A Flotta Akadémia elnevezésű program célja, hogy a flottamenedzserek, a céges autókért felelős HR és pénzügyi szakemberek, valamint a vállalat jelenlegi és potenciális ügyfelei a lehető legtöbb információ birtokában dönthessenek a gépjárműflottákat érintő kérdésekben. Az első rendezvény 2014. június 11-én nagy sikerrel zárult.

20 év az innováció jegyében – születésnapját ünnepelte a LeasePlan Hungária Zrt.

Fennállásának 20. évfordulóját 2014. május 15-én egy nagyszabású gálavacsorával tette emlékezetessé a LeasePlan Hungária Zrt., hazánk vezető gépjármű- és flottakezelő vállalata. A jubileumi ünnepség – ahogy a vállalat elmúlt két évtizede is – az innovációról szólt, az est egyik kuriózuma a kiállított Tesla S autó volt, amely a jövőt szimbolizálta.

Újra eljött a gumicsere és a karbantartás ideje

Idén nem váratott magára sokáig a tavasz, és ha hihetünk az időjárás-előrejelzéseknek, már nem kell hóra és jeges utakra számítanunk. A nyári időszámítás az autókra is hatással van, itt az idő az abroncsok lecserélésének, illetve a tavaszi karbantartásnak. A LeasePlan Hungária Zrt., hazánk vezető gépjármű- és flottakezelő vállalata minden autós figyelmébe ajánlja a tél elmúltával aktuálissá váló teendőket.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO