Női információs és szolgáltató központ indul Mezőkovácsházán

Szolgáltatások, workshopok, állásbörzék és képzések – Többek közt ezeknek ad otthont hamarosan a mezőkovácsházi központ a Dél-békési Jövőkép Nonprofit Kft. vezetésével megvalósuló projekt keretében több mint 199 millió 997 ezer forint európai uniós vissza nem térítendő támogatás segítségével. Cél, elősegíteni a járásban élő nők családi, társadalmi és munkaerő-piaci szerepeinek összeegyeztetését.

Együttműködés az orosházi járásban élő nőkért

Projekt indult 2018. január 1-jén az Orosházi járásban élő nők munkaerő-piaci helyzetének javítása, a család és munka összeegyeztethetőségének előmozdítása érdekében, közel 200 millió forint európai uniós, vissza nem térítendő támogatásból. A lakosság, a munkaadók és szervezeteik szemléletformálását különböző programokkal, képzésékkel támogatják.

Uniós támogatásból új szociális szövetkezet kezdte meg tevékenységét Szigetszentmiklóson

A „Minden Ami Szépség” Szociális Szövetkezet 45,38 millió forint úniós támogatást nyert a „Szociális gazdaság fejlesztése a Közép-magyarországi régióban” című pályázaton, az Új Széchenyi Terv keretében.
A projekt eredményeképpen 14 fő tartós foglalkoztatása válhatott valóra, továbbá öten közülük szakirányú továbbképzés révén versenyképes szakképzettséget is szereztek.

A „szépítőiparos” és építőiparos szolgáltatások tárgyi feltételei mintegy két tucat gép, berendezés és egyéb eszköz beszerzésével teremtődtek meg.

Projektzárás a Jövő Építők TDM Egyesületnél

2015 | 06 | 29.
Jövő Építők TDM Egyesület

SAJTÓKÖZLEMÉNY
A JÖVŐ ÉPÍTŐK TDM EGYESÜLET 2015. 06. 30. NAPJÁN BEFEJEZTE A „JÖVŐ ÉPÍTŐK TDM EGYESÜLET FOGLALKOZTATÁSI KAPACITÁSÁNAK ERŐSÍTÉSE HÁTRÁNYOS HELYZETŰ CÉLCSOPORTOK FOGLALKOZTATÁSÁVAL” CÍMŰ PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSÁT.

Projektzárás a Pusztaottlaka Fejlődéséért Közhasznú Alapítványnál

2015 | 06 | 20.
Pusztaottlaka Fejlődéséért Közhasznú Alapítvány

SAJTÓKÖZLEMÉNY
A PUSZTAOTTLAKA FEJLŐDÉSÉÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY 2015. 06. 20. NAPJÁN BEFEJEZTE A „PUSZTAOTTLAKA FEJLŐDÉSÉÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY FOGLALKOZTATÁSI KAPACITÁSÁNAK ERŐSÍTÉSE HÁTRÁNYOS HELYZETŰ CÉLCSOPORTOK FOGLALKOZTATÁSÁVAL” CÍMŰ PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSÁT.

Projektzárás

2015 | 06 | 20.
Dél-Békés Mezőgazdasági Termelőiért Közhasznú Alapítvány

SAJTÓKÖZLEMÉNY
A DÉL-BÉKÉS MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐIÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY 2015. 06. 20. NAPJÁN BEFEJEZTE A „DÉL-BÉKÉS MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐIÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY FOGLALKOZTATÁSI KAPACITÁSÁNAK ERŐSÍTÉSE HÁTRÁNYOS HELYZETŰ CÉLCSOPORTOK FOGLALKOZTATÁSÁVAL” CÍMŰ PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSÁT.

Siker a fiatal pályakezdők foglalkoztatásában

A Tradenet Global Nonprofit Kft. öt fiatal pályakezdő számára biztosított munkalehetőséget.

A sikeresen teljesített képzési és foglalkoztatási program a „Hátrányos helyzetű célcsoportok foglalkoztatásának támogatása a nonprofit szervezetek foglalkoztatási kapacitásának erősítésével” című pályázati kiíráson 28,55 millió forint európai uniós támogatást nyert el.

Sajtóközlemény - Sikeresen lezárult a „Támogatott foglalkoztatás a Katonai Emlékparkban” projekt

A Katonai Emlékpark Közhasznú Nonprofit Kft. 2013. márciusában pályázatot nyújtott be a „Hátrányos helyzetű célcsoportok foglalkoztatásának támogatása a nonprofit szervezetek foglalkoztatási kapacitásának erősítésével" című pályázati felhívására. A pályázat elbírálása 2013. decemberében pozitív bírálati eredménnyel megtörtént. A TÁMOP-1.4.1-12/1-2013-0432 azonosítószámú projekt keretében – melynek célja a fiatalok foglalkoztatásának, munkatapasztalatuk megszerzésének elősegítése, a civil szervezetek fejlesztése – 3 főt alkalmaztunk.

Gyakornokok foglalkoztatása a Klíma-Frigó Kft-nél

Gyakornokok foglalkoztatása a Klíma-Frigó Kft-nél

Délkelet-európai szinten a magyar feketemunka

A feketegazdaság a magyar GDP 22 százalékára rúgott 2013-ban, míg Szlovákiában 15, Ausztriában 7,5 százalék volt ugyanez az arány. Az elmúlt években a feketemunka mértéke hazánkban csak 1 százalékkal csökkent. A Randstad által készített Flexibility at Work 2014 tanulmány szerint a számla nélküli, illegális pénzmozgások csökkentésével és az atipikus munkavégzés megkönnyítésével tovább lehetne fehéríteni a gazdaságot.

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék