Termelési kapacitását bővítette a REKARD

A Széchenyi 2020 „Mikro, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című konstrukciója keretében 230,09 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a Rekard Hajtómű- és Gépgyártó Kft.

A cég az 511,32 millió forint összköltségű projektje során termelési kapacitását bővítette győri székhelyén új technológia bevezetésével és komplex eszközbeszerzéssel.

Több új szakemberre van szükség a Lőrinci gyárban

Új üzemcsarnok építésével bővítette gyártási kapacitását a Tervező és Kereskedelmi Mérnöki Iroda Kft. (TÉK MI Kft.). Az egyedi gépgyártással foglalkozó vállalkozás meglévő csarnokának méretei korlátozták a fejlődési lehetőségeket, így pályázatot nyújtottak be új csarnok építésére. A beruházás befejeződött, az üzemeltetés több új álláslehetőséget is teremt. A projektet a magyar állam és az Európai Unió támogatásával valósították meg, a teljes költségkeret 85,7 millió forint, amelynek 70 százalékát, 59,9 milliót a Széchenyi2020 programban az Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozta.

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék