Befejeződött a Tarr Kft. Szélessávú körzethálózati fejlesztése a tamási, sásdi, pécsváradi, komlói és a mohácsi kistérségekben

A „TARR’’ Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. több mint 124,85 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési Operatív Program „Szélessávú körzethálózati fejlesztések támogatása” című pályázati kiíráson. A csaknem 208,09 millió forint összköltségű projekt keretében optikai hálózati rendszereszközök beszerzésére és a hálózat kivitelezésére került sor, mely eredményeként mintegy 11 település optikai hálózattal történő elérése valósult meg.

Szélessávú körzethálózati fejlesztések befejezése a kalocsai kistérségben

A „TARR’’ Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 80,86 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési Operatív Program „Szélessávú körzethálózati fejlesztések támogatása” tárgyú pályázati kiíráson. A 134,76 millió forint összköltségű projekt keretében optikai hálózati rendszereszközök beszerzésére és a hálózat kivitelezésére került sor, mely eredményeként 3 település 32 kilométernyi optikai hálózattal történő elérése valósult meg.

Páratlan sikerek, melyekből a magyar egészségügy is profitál

Az Enterprise Group, Magyarország egyik vezető ipari informatikai megoldásszállítója tavalyi eredményei alapján kiemelkedő pénzügyi és innovációs eredményeket ért el és ezzel már a PLM (product lifecycle management) és ICT (Information Communication Technology) rendszerek mellett az eHealth (egészségügyi szoftverek) területén is meghatározó piaci szereplővé vált.

Közel 1 milliárdos hazai teleradiológia fejlesztés a magyar egészségügyben

Az Enterprise Group eRADical teleradiológiai megoldása költséghatékony módon forradalmasítja az intelligens diagnosztikai eljárások alkalmazását. A rendszer segítségével egy adott helyen elkészült bármilyen radiológiai kép elektronikus úton továbbítható egy távolabbi helyre akár diagnosztikai, akár konzultációs céllal.

Új üzemcsarnokot épített az ÓVÁR Kft.

A Gazdaságfejlesztési Operatív Program „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című konstrukciója keretében 63,97 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el az ÓVÁR Építőipari Kft.

A közel 160 millió forint összköltségű projekt során egy korszerű beton vasvágó és hajlító gép beszerzése mellett, új üzemcsarnok épült Mosonmagyaróváron.

Eszközparkját fejlesztette a Concordia Trans Kft.

Az Új Széchenyi Terv „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” meghirdetett pályázat keretein belül 5,56 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a Concordia Trans Kft. A cég a 13,9 millió forint összköltségvetésű beruházása során új kasszarendszert és tankoló automatát vezetett be.

Logisztikai központ épült Daruszentmiklóson

Az Ingrid L. Blecha GmbH. magyarországi fióktelepe közel 782 millió forint összköltségű beruházásában alumíniumipari félkész termékek raktárszolgáltatásának céljából logisztikai központot létesített. A cég a fejlesztéshez az Új Széchenyi Terv keretében 250 millió forint uniós támogatást nyert el a „Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése” című konstrukció keretében.

Komplex fejlesztés folyik a Lemanit Kft-nél

Az Új Széchenyi Terv „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című konstrukció keretében 95,91 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a LEMANIT Kötőipari és Kereskedelmi Kft. A cég közel 240 millió forint összköltségű projektje során telephelyi termelési infrastruktúra kiépítése és eszközbeszerzés történik.

Külpiaci megjelenését erősítette a Kancellár.hu Zrt.

Az Új Széchenyi Terv „Mikro-, Kis-, és Középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása” című konstrukció keretében közel 20 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a Kancellár.hu Informatikai Tanácsadó Zrt. A vállalat csaknem 40 millió forint összköltségű projektje során piacszerzési képességét fejlesztette.

Külpiaci megjelenését erősítette a Lemanit

Az Új Széchenyi Terv keretében közel 15,7 millió forint uniós támogatást nyert el a LEMANIT Kötőipari és Kereskedelmi Kft. A mosonmagyaróvári cég a 31 millió forintot meghaladó összköltségű projekt során külpiaci aktivitását javította nemzetközi versenyképességének fokozása érdekében.

Vállalati folyamatmenedzsment fejlesztése a HGD Kft-nél

Az Új Széchenyi Terv „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” elnevezésű pályázati kiírásán a HGD Kft. közel 2,5 millió forint uniós támogatást nyert el. A vállalkozás a csaknem 5 millió forint összköltségvetésű fejlesztés során egy modern integrált vállalatirányítási rendszert vezetett be.

Új üzemcsarnokot épít az Óvár Kft.

Az Új Széchenyi Terv „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázatán közel 64 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el az ÓVÁR Építőipari Kft. A cég több mint 159,9 millió forint összköltségű komplex kapacitásbővítő beruházása során, egy korszerű beton vasvágó és hajlító gép beszerzése mellett, új üzemcsarnok épül Mosonmagyaróváron.

Új telephelyen a Szoténypharma Kft.

A Szoténypharma Szolgáltató és Tanácsadó Kft. több mint 5,6 millió forint vissza nem térítendő és ugyanennyi visszatérítendő támogatást nyert a „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. A 12,5 millió forintos összköltségvetésű beruházásból a vállalkozás új, dunántúli fióktelephelyet hozott létre.

Műanyagüzemét fejlesztette a TISZ

A Tarnamente Ipari Szövetkezet több mint 20,8 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. Az 52 millió forintot meghaladó összköltségvetésű beruházás során a szövetkezet műanyag-feldolgozáshoz szükséges eszközparkját bővítette.

Komplex fejlesztés indult a Nord-Point Kft-nél

Az Új Széchenyi Terv keretében 120 millió forint uniós támogatást nyert el a NORD-POINT Kft. A cég a 300 millió forint összköltségvetésű beruházása során új, napelemes erőművet épít és gépparkját fejleszti.

Külpiaci aktivitását erősítette az AREUS

Az Új Széchenyi Terv keretében elnyert közel 20 millió forint uniós támogatás segítségével javította értékesítési és megjelenési potenciálját az AREUS Zrt. a mintegy 40 millió forint összköltségvetésű projektje során.

Vállalatirányítását fejlesztette a Pekárik Kft.

A „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” elnevezésű pályázati kiíráson a Pekárik Kft. közel 2,5 millió forint uniós támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében. A vállalkozás az 5 millió forint összköltségű informatikai fejlesztés során CRM és kontrolling modult vezetett be.

A Pekárik Kft. szerszámgép kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás, amely a lemezmegmunkálás és fémszerkezet gyártás teljes területét felölelő technológiák megmunkáló gépeinek igen széles választékát kínálja.

Új típusú bőröndökhöz új gyárat épít a Samsonite Szekszárdon

A „Komplex technológia fejlesztés és foglalkoztatás” című pályázati kiíráson a Samsonite-Hungária Kft. 717 millió forint támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében. A közel 2,4 milliárd forint összköltségvetésű projekt során polikarbonát bőröndgyártó kapacitások kiépítése történik.

Folytatja a Samsonite cégcsoport a 2009-ben megkezdett több mint öt milliárd forint összegű beruházási programját Magyarországon, a szekszárdi telephelyen.

Informatikai fejlesztés az IVANICS Kft. székesfehérvári telephelyén

A „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” elnevezésű pályázati kiíráson az IVANICS Kft. közel 10 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült az Új Széchenyi Terv keretében. A vállalkozás a közel 20 millió forint összköltségvetésű fejlesztése során egy modern integrált vállalatirányítási rendszert vezetett be.

Külpiaci aktivitását erősítette a CAPSYS

Az Új Széchenyi Terv „Mikro-, Kis-, és Középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása” című pályázati kiírásán a CAPSYS Informatikai Kft. 18,8 millió forint uniós támogatást nyert el. A 37,7 millió forint összköltségű projekt során két szakmai fórumon is részt vett a társaság a külpiacra jutás érdekében.

Az informatikai vállalkozás több környező ország piacára kívánt betekintést nyerni, illetve kereskedelmi kapcsolatokat teremteni, abból a célból, hogy a cég szolgáltatás- és licensz exportjához a kezdő lépéseket megtegye.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO