Segíts gyermekednek - Vannak válaszok szülők és tanárok számára

Haladó Gyermeknevelési Szeminárium Budapesten

2015. Október 2-án rendezik meg Budapesten azt a gyermeknevelési szemináriumot, melyen szülők és tanárok a helyszínen tehetik fel kérdéseiket a legbonyolultabbnak tűnő nevelési helyzetekről is.

A témák között:
Hogyan tegyük sikeressé a gyereket?
Csúfolják a gyereket?
Nem jön ki jól a szülővel, óvónővel, tanárral?
Tiszteletlen?
Verekszik vagy inkább visszahúzódó és megverik?
Ezen az estén Ön is felteheti kérdéseit!

Családi napköziket hozott létre a Vöröskereszt

 
2015 | 06 | 30
Magyar Vöröskereszt csongárd megyei szervezete
 
Sajtóközlemény

A család nemzetközi napja – rejtett támadás a család ellen

Május 15-ét az ENSZ „A család nemzetközi napjává” nyilvánította 1994-ben. A család – mint a társadalom természetes alapegysége – hazánkban és nemzetközileg is segítségre, védelemre szorul. Ám nagyon kevesen tudnak arról, hogy a második világháború után, egy pszichiátriai világtalálkozón komoly támadást fogalmaztak meg a család intézménye ellen.

Waldorf óvodák Budapesten

Budapesten is egyre több Waldorf óvoda nyílik, szülők és nevelők egyaránt rájöttek arra, hogy a mai rohanó világban, ahol szinte az egész élet egy verseny a gyermekkor egyre nagyobb érték. A Waldorf óvodákban a hangsúly az egyéni képességeken és nem a versenyszellemben van.

Gyereknevelési szeminárium 2015.

2015. február 20-án harmadik alkalommal rendezi meg Az Út a boldogsághoz nonprofit szervezet azt a gyereknevelési szemináriumot, melyen szülők és pedagógusok olyan nézőpontokat és ismereteket is szerezhetnek a gyermeknevelés tárgyában, amilyeneket eddig nem.
A résztvevők számára az otthoni és az iskolai nehézségek többé nem lesznek kezelhetetlenek.

Főbb témák:
Az egyetértés könnyed megteremtése a gyerekkel
Konfliktuskezelés sok példával
Pedagógus „két tűz között”
Hogyan előzzünk meg konfliktusokat?
Tinédzser lett a gyermekem!
Iskolai és óvodai problémák kezelése

Kistehén újra színre lép; könyv formában

Vajon a Sziget Fesztiválköztársaság mai polgárai közül hányan emlékeznek Kistehénre?

2014: Kistehén újra színre lép, könyv formában

Családbarát Munkahely díjat nyert a K&H Bank

Állami elismerést kapott a K&H Bank a Kormány által meghirdetett Családbarát Munkahely pályázaton. A munka és magánélet összeegyeztetését segítő vállalatoknak járó Családbarát Munkahely 2014. címet a K&H az eddig megvalósított intézkedéseinek köszönhetően kapta meg. A pályázaton elnyert 200 000 forint összegű díjat a K&H Bank Gyermekbarát munkahelyi irodája további fejlesztésére kívánja fordítani.

Egyre kevesebb a gyerek, de még mindig kevés az óvodai férőhely!

Egyre komolyabb problémát okoz Magyarországon a népesség csökkenése, ami nem csak az elöregedés számlájára írható, hanem leginkább arra fogható, hogy lényegesen kevesebb gyermek születik, mint néhány évvel korábban. A KSH legutóbbi adatai szerint 2013-ban összesen nem sokkal több, mint 80 ezer újszülött látta meg a napvilágot az országban, ami már a 2012-es adatokhoz mérten is 2 százalékos visszaesést jelent, a kilencvenes évek átlagához mérten pedig mintegy 20 százalékos különbséget.

Minden 100. szálláshelyen tűnt már el gyerek

Gyakoriak a kisebb-nagyobb konfliktusok a kisgyermekesek és gyermektelen üdülők között – derült ki a Szallas.hu friss felméréséből. Nagyjából minden századik szállásadónál előfordult már, hogy elveszett egy gyerek, még az is megesett, hogy az alvó kicsit a házőrző rottweiler mellett találták meg.

Átadásra került a Csicsergő óvoda Sülysápon

Átadásra került a Csicsergő óvoda Sülysápon 2013. november 22-én átadó ünnepség keretében a kisgyermekeknek legnagyobb örömére. A Sülysáp Város Önkormányzata a beruházáshoz uniós (KMOP-4.6.1-11-2012-0050) pályázatot nyert el. A projekt 2013. január 01. és 2013. december 31. között valósult meg. A beruházás összköltsége 125 025 925 Ft, amelyhez 118 774 629 Ft vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el az önkormányzatunk.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO