Publikus felhő előnye katasztrófa esetén

 Nem kell nagy katasztrófának történnie, hogy az IT szolgáltatások kiesése üzleti veszteséget okozzon – elég lehet egy áramszünet, hacker támadás, árvíz, vagy emberi hiba. A vállalatoknak tudatosan kell készülniük az ilyen helyzetek kezelésére, a szolgáltatások visszaállítására. Az üzletmenet folytonosság érdekében a nagyobb cégek két, különböző telephelyen üzemeltetett, duplikált infrastruktúrát használnak.

Terjeszkedik az S&T

Az S&T AG, mely Közép- és Kelet-Európa egyik meghatározó szereplője az informatikai szolgáltató piacon, 2014. június 6-án szerződést írt alá az Affair OOO 48%-os részesedésének megvásárlására. A cég székhelye Moszkvában, Oroszországban található. Évek óta aktívan jelen vannak az intelligens energia menedzsment és a szoftverfejlesztés területén. Mintegy 600 alkalmazottal dolgoznak, akik jelentős része (2/3-a) magasan képzett mérnök. Az Affair OOO éves árbevétele mintegy 70 millió EUR.

Jó pap holtig tanul - Hibrid IT oktatás Magyarországon

A hibrid IT a privát és publikus felhőszolgáltatások integrációja. A felhőszolgáltatások előnye, hogy az IT költségek az üzleti teljesítményhez illeszkednek, gyorsabb fejlesztési idők, alacsonyabb üzemeltetési költségek érhetőek el vele.
isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék