Nukleáris medicina kutatás-fejlesztési projekt zárása

Az ArgonSoft Kft. 2017-ben sikeresen pályázott a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” pályázaton. A „Gyártástechnológiai módszertan és integráció kifejlesztése, validálása egy új farmakon gyártásbevezetéssel a nukleáris medicina területén” elnevezésű projektünket sikeresen lezártuk.

400 ezer diákhoz juthatnak el a legújabb informatikai ismeretek - cipőfűző bekötése helyett kódolás?

Több mint 300 online tanfolyamát, köztük fejlesztői, rendszergazdai és általános számítástechnikai kurzusait, teszi ingyenesen hozzáférhetővé a hazai informatikatanároknak a NetAcademia. A felajánláson keresztül közel 400 ezer általános, illetve középiskolás diákhoz juthatnak el a legfrissebb számítástechnikai ismeretek.

A Szallas.hu ügyvezetője lett idén az Év informatikai menedzsere

Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) 1997 óta díjazza a hazai infokommunikációs szektor kiválóságait és reménységeit. Az idei megmérettetésen a Szallas.hu-t 2011 óta irányító Szigetvári József lett az Év informatikai menedzsere.

Minden 2. informatikus látott már sikeres hackertámadást

Minden második IT-szakember szembesült már munkája során sikeres hackertámadással az Ethical Hacking Konferencia friss kutatása szerint. A magyar informatikus társadalom többsége szerint a cégek nem biztosítanak elegendő erőforrást ahhoz, hogy a vállalati információk biztonságban legyenek.

Világszínvonalú banki IT-fejlesztés

Az Új Széchenyi Terv keretében 696 millió forintos támogatást nyert el a Capsys Kft. és a BME Infokom-Innovátor Nonprofit Kft. által alkotott konzorcium.

A 870 millió forint összköltségű informatikai projekt során innovatív, moduláris felépítésű, általános készlet- és számlavezető informatikai rendszert fejlesztettek pénzügyi intézmények számára.

Komplex technológia-fejlesztés a Netpositive Kft-nél

A „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázati konstrukció keretében 17,73 millió forint uniós támogatást nyert el a Netpositive Kft.

Az informatikai vállalkozás a közel 35,46 millió forint összköltségű projektje során új hirdetési rendszert fejlesztett, valamint eszközparkját bővítette.

A Netpositive Kft. alkalmazásfejlesztéssel, online kommunikációval és új média szolgáltatásokkal foglalkozó magyar vállalkozás.

Védje informatikai hálózatát!

 A biztonságos és ellenőrzött hálózati hozzáférés igénye minden piaci szegmensből széles ügyfélkört érint, hiszen napjainkban egyre inkább törekszünk informatikai rendszerünk tökéletesítésére, még nagyobb biztonságára. Ebben nyújt segítséget és megoldást a Cisco új rendszere, az Identity Services Engine (ISE).

Külpiaci aktivitását erősítette a CAPSYS

Az Új Széchenyi Terv „Mikro-, Kis-, és Középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása” című pályázati kiírásán a CAPSYS Informatikai Kft. 18,8 millió forint uniós támogatást nyert el. A 37,7 millió forint összköltségű projekt során két szakmai fórumon is részt vett a társaság a külpiacra jutás érdekében.

Az informatikai vállalkozás több környező ország piacára kívánt betekintést nyerni, illetve kereskedelmi kapcsolatokat teremteni, abból a célból, hogy a cég szolgáltatás- és licensz exportjához a kezdő lépéseket megtegye.

Szakmai kihívásokkal és képzéssel tarthatók itthon az informatikusok

A magyar informatikusok közel kétharmadában merült már fel, hogy külföldön keres munkát, és minden tizedik konkrét lépéseket is tett a megvalósítás érdekében. A NetAcademia Oktatóközpont kutatásából az is kiderült, hogy a külföldi álláskeresést elsősorban nem a több fizetés, hanem a hazai fejlődési lehetőség és a szakmai továbbképzések hiánya motiválja. A külföldön remélt fizetés egyébként átlagosan a hazai három és félszerese, de ehhez nemzetközi minősítést kell felmutatni.

SAP Közszféra és Gold Partneri minősítést kapott az Enterprise Group

 

SAP Közszféra Partner minősítést kapott az Enterprise Group, az innovatív informatikai és infokommunikációs szolgáltatások és megoldások egyik vezető hazai rendszerintegrátora, miután 2013-ban részt vett a szoftvercég közszféra programjában.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO