Grans Soft – Innovatív informatikai fejlesztések

Nagy Dávid Egyéni Vállalkozó

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A FIATALOK VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁSÁNAK TÁMOGATÁSA A KONVERGENCIA RÉGIÓKBAN

2014 tavaszán Nagy Dávid egyéni vállalkozó 2 679 165 Ft összegű pályázatot nyert az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásában, „A fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban” című projekt során. A pályázat célja, a vállalkozás elindításával innovatív informatikai fejlesztések készítése és a támogatás webes- és felhőalapú technológiák területén.

Világszínvonalú banki IT-fejlesztés

Az Új Széchenyi Terv keretében 696 millió forintos támogatást nyert el a Capsys Kft. és a BME Infokom-Innovátor Nonprofit Kft. által alkotott konzorcium.

A 870 millió forint összköltségű informatikai projekt során innovatív, moduláris felépítésű, általános készlet- és számlavezető informatikai rendszert fejlesztettek pénzügyi intézmények számára.

Informatikai fejlesztés az IVANICS Kft. székesfehérvári telephelyén

A „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” elnevezésű pályázati kiíráson az IVANICS Kft. közel 10 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült az Új Széchenyi Terv keretében. A vállalkozás a közel 20 millió forint összköltségvetésű fejlesztése során egy modern integrált vállalatirányítási rendszert vezetett be.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO