Vidékfejlesztési támogatásból innovációs operatív csoport létrehozása a szarvasmarha embrióbiopszia módszere üzemi körülmények közötti alkalmazhatóságának kidolgozására

Bölcske, 2020 | 08 | 31.
„EMBRIO” Előállító, Átültető Forgalmazó Kft.
Szarvasmarha Embrióbiopszia Innovációs Csoport Konzorcium

CÍM: „INNOVÁCIÓS OPERATÍV CSOPORT LÉTREHOZÁSA A SZARVASMARHA EMBRIÓBIOPSZIA MÓDSZERE ÜZEMI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTTI ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK KIDOLGOZÁSÁRA, VALAMINT A PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES VIZSGÁLÓLABORATÓRIUM LÉTREHOZÁSA”

Innovatív épületfelügyeleti rendszert fejlesztenek

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” című pályázati felhívásán 147,55 millió Ft állami támogatást nyert el a CRITERION Biztonságtechnikai Zrt.

8 év számokban

i2k.png

Az Információmenedzsment Innovációs Klaszter a dél-dunántúli ICT szektor szolgálatában

ICT Innovációs lánc a dél-dunántúli régióban: helyzet és kihívások

A dél-dunántúli régióban általánosan tapasztalható helyzet, hogy a régió ICT szektora – bár több esetben is rendkívül versenyképes termékekkel rendelkezik – nem épít helyi erőforrásokra, helyi kapacitásokra, lehetőségekre. Ennek fő okai a következőekben ragadhatóak meg:

Raktár logisztikai irányítását fejlesztette a Waberer’s-Szemerey

A Gazdaságfejlesztési Operatív Program „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” című konstrukciója keretében több mint 182,25 millió forint uniós támogatást nyert el a Waberer's-Szemerey Logisztika Kft.

A vállalat a 251 millió forint összköltségű projektje során adaptív raktár logisztikai operatív szintű folyamatirányítási és döntéstámogatási rendszert fejlesztett.

Időnyerő QR-kód

Miért élünk, ha nem azért, hogy minél könnyebbé tegyük egymás számára az életet?

Ezt a szemléletet valósította meg a Magyar Posta is akkor, amikor kötelezővé tette a gépi kitöltésű csekkeken a postai QR-kód feltüntetését.

Hol tart ma a nanotechnológia? – válaszok az V. Virtuális Nanotechnológiai Poszter Konferencián

Idén ötödik alkalommal rendezi meg a NanoTudomány Nemzetközi Közössége (The International NanoScience Community) virtuális poszter konferenciáját azzal a céllal, hogy a nanotechnológiai kutatások legújabb eredményeit bemutassa a tudományos közösségi hálózat 8100 tagjának és 5500 Facebook-követőjének.

T-City Szolnok: Bankkártyás fizetés a buszokon, egyetlen érintéssel

● A Magyar Telekom, a MasterCard, az OTP Bank és a NETLOCK együttműködésének köszönhetően Szolnok város helyi járatain már MasterCard® és Maestro® egyérintéses bankkártyával is válthatnak menetjegyet az utasok

Új típusú szivattyút fejlesztett a TERVÁN Kft.

A „Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása” elnevezésű pályázati kiíráson a TERVÁN Kft. közel 58,83 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el.

A 130,73 millió forintot meghaladó összköltségvetésű projekt során új típusú, axiális átömlésű, forgókamrás, térfogat kiszorítású szivattyú fejlesztése történt.

Raktár logisztikai irányítását fejleszti a Waberer’s-Szemerey

A Gazdaságfejlesztési Programok „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” című konstrukciója keretében több mint 182,25 millió forint uniós támogatást nyert el a Waberer's-Szemerey Logisztika Kft.

A vállalat a 251 millió forint összköltségű projektje során adaptív raktár logisztikai operatív szintű folyamatirányítási és döntéstámogatási rendszert fejleszt.

Üzleti környezetét fejlesztette az Információmenedzsment Innovációs Klaszter

A Gazdaságfejlesztési Operatív Program „Versenyképes üzleti környezet fejlesztése” című konstrukciója keretében több mint 19,77 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el az Információmenedzsment Innovációs Klaszter Kft.

A 39,55 millió forint összköltségű projekt eredményeként javult a Klaszter tagjainak foglalkoztatási, valamint tőkevonzó képessége.

Innovációs eredmények hasznosítása a K-Form Kft-nél

Az „Innovációs eredmények hasznosításának támogatása KKV-k részére” című pályázaton 22,26 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a K-Form Kft.

A soproni cég a 34,24 millió forintot meghaladó összköltségű projektje során eszközparkját bővítette.

A megvalósított beruházás eredményeként a huzalos szikraforgácsoló gép innovációs lehetőségeinek kihasználásával lehetővé vált komplexebb és bonyolultabb munkadarabok legyártása is.

Kiállítási dömping az Információmenedzsment Innovációs Klaszterben

Kiállítási dömping az Információmenedzsment Innovációs Klaszterben

Alig, hogy hazatértek a Klaszter tagvállalatai a New York-i INTEROP 2014 kiállításról, szinte azonnal folytatódott a nemzetközi üzletfejlesztési munka.

Innováció a vendéglátóiparban: Tablet váltja az étlapot

Forradalmasíthatja a vendéglátást az iMenu alkalmazás, amely egy Európai Unió által támogatott digitális étlap, pincér és éttermi fejlesztés egyben. A vendégek iPaden kapják meg az étlapot, amely számos információt ad az ételekről, italokról. A pincért is elektronikusan hívhatják, a rendelés pedig rögtön a konyhai nyomtatóra érkezik, így rövidül az elkészítési idő, de a fizetési procedúra is.

Technológiai innováció megvalósítása a PHARMA-PRESS Nyomdaipari Kft-nél

A PHARMA-PRESS Nyomdaipari Kft. megkezdte K+F projektjének megvalósítását

2011.08.01.

Vállalkozásunk 2011.06.15-én 68.439.943 forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Közép-magyarországi Operatív Program keretén belül a Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása tárgyú pályázatán.

Projektünk célkitűzése egy olyan komplex gyártósor létrehozása, amellyel képessé válunk olyan csomagolóanyag nagy mennyiségben történő legyártására, mely speciális azonosítóin keresztül megakadályozza a gyógyszerhamisítást.

Oroszországban is épít adatközpontokat az SAP

20 millió eurót fektet két oroszországi adatközpont felépítésébe az SAP- jelentette be tervét a szoftvercég. A Moszkva és környékére tervezett adatközpontokkal főként az orosz ügyfeleket kívánja megszólítani a szoftveróriás.

A helyi vállalatok ugyanis egyre nagyobb igényt mutatnak a modern, high-tech megoldások iránt, mondta el Michael Kleinemeier, az SAP regionális elnöke. A cég közlése szerint az adatközpontok új lökést adhatnak az ország felhő piacának.

Az SAP-s felhő nem ismeretlen az országban, a szoftvercég helyi fejlesztőközpontja is foglalkozik ilyen applikációk fejlesztésével.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO