Amin lehet javítsunk

Környezetbarát fluoreszcens orvoslaboratóriumi diagnosztikai reagensek emberi és állat teljes vérkép áramlási citometriás módszerrel történő meghatározásához A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap „Mikro- és kisvállalkozások innovációs tevékenységének támogatása” című pályázati felhívásán 99,23 millió forint állami támogatást nyert el a BioXol Kft.

RECOICE - Folyékony jég előállítása halászhajókon gazdaságos és környezetbarát technológia segítségével

Az Európa 2020 stratégia egyik kiemelt területe a fenntartható növekedés elősegítése, mely célok elérését erőforrás-hatékonyabb, környezetbarátabb és versenyképesebb gazdaság kialakításával kívánják elérni. Az elvárásokkal összhangban folyamatos igény mutatkozik az energiatakarékos, környezetbarát megoldások iránt, mely eredményeképp csökken a globális szén-dioxid kibocsájtás.

 

Az Óceán Műanyag Projekt

A folyókba, s ezeken keresztül a tengerekbe, óceánokba kerülő műanyag szemét évente 1 millió madarat, bálnát, teknőst, delfint és más állatot öl meg. Ráadásul a szemét egy része „mikroműanyagként” a tányérunkon landol. A környezetvédelmi, állatvédelmi és egészségügyi kihatású problémára született egy megoldási séma, ami ha követőkre talál, akkor komoly eredményekkel kecsegtet.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO