Piacvezérelt K+F támogatási forrásból liofilizált bendőfolyadék lizátum alapú probiotikus készítmény kifejlesztését valósítja meg az UBM Feed Kft.

Az UBM Feed Kft. 137 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a 2019. évi PIACI KFI kiíráson a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innováviós Hivatal Piacvezérelt Kutatás-Fejlesztési és Innorvációs Projektek Támogatási programjának keretében. A 279 millió forintos összköltségvetésű fejlesztésből 25 millió forint összegű beruházást és 238 millió forint értékű kutatási és fejlesztési tevékenységet valósít meg.

Rugalmas, adaptív eszközintegrációs keretrendszer fejlesztési projektünk elindult

Az ArgonSoft Kft. ismét sikeresen pályázott a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által nyújtott támogatásra. A 2018-1.1.1-MKI pályázati konstrukció keretében működő „Rugalmas, adaptív eszközintegrációs keretrendszer nukleáris medicina laboratóriumi információs rendszerekhez” elnevezésű projektünk 64,5 millió Ft támogatást nyert.

Kutatás fejlesztés projekt a nukleáris medicína területén

Az ArgonSoft Kft. 2017-ben sikeresen pályázott a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” pályázaton. A „Gyártástechnológiai módszertan és integráció kifejlesztése, validálása egy új farmakon gyártásbevezetéssel a nukleáris medicina területén” elnevezésű pályázatunk 122 millió Ft támogatást nyert.

Egyedülálló vasmag-kutatási projekt zárult

A több mint 100 éve a villamos ipar szolgálatában álló Transzvill Mérőváltó Zrt. 66 millió forintot meghaladó vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása a közép-magyarországi régióban” című pályázaton, az Új Széchenyi Terv keretében. A közel 118 millió forint összköltségvetésű projekt során kisméretű, jobb lágy mágneses tulajdonságokkal rendelkező vasmag kutatása és felhasználása történt új típusú áram és feszültségváltó termékcsalád kifejlesztéséhez.

Naplógyűjtő terméket fejleszt a Kancellár.hu Zrt.

A Kutatási és Technológiai Innovációs Alap „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” című pályázati kiírásán több mint 93 millió forintos támogatást nyert el a Kancellár.hu Zrt. Az informatikai tanácsadó vállalat 206 millió forintot meghaladó összköltségvetésű projektje során NXLOG Manager és Agent naplógyűjtő termék kifejlesztése történik.

Járműipari K+F központ épült Borsodnádasdon

A PLES Zrt. kutató-fejlesztő és nemzeti járműkerék-biztonsági mérő és tanúsító központot hozott létre másfél milliárd forintos beruházásában, melyhez az Új Széchenyi Terv keretében 881 millió forintos támogatást nyert el.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO