Most kiderül, mi van a sablonos gyerekbútorokon túl

Egy dizájnbútorokon edződött budapesti csapat megelégelte a bútorboltok unásig ismételt cukiskodásait, és elkezdte továbbgondolni a neten keringő, legtöbb lájkot kapott gyerekbútorokat. A hétvégén pedig bemutatja őket a nagyközönségnek is.

Olyan különleges lakásdekorációkat készítünk, amelyeket eddig csak az interneten és külföldi trendmagazinokban láthattál – ígéri a kalaPP Művek, amelyet a belsőépítészek és a lakberendezők eddig jobbára rusztikus, raklap stílusú bútorairól ismertek.

„Ne bántsd a magyart!” *

– valóban „3 millió depressziós országa” vagyunk?

Magyarországunkat „3 millió depressziós országaként” jellemezte dr. Molnár Károly, a Magyar Pszichiátriai Társaság elnöke, miközben sok orvos egyáltalán nem ért egyet a depresszió diagnózisával. A színfalak mögött új törvények elfogadtatásával szorgalmazza betegellátó rendszere „reformját” a pszichiátria. Ám valójában milyen is az a jövő, amelyet a materialista pszichiátria a magyar embernek szán? Hamar megértheti, aki megtekinti azt a nemrég nyílt kiállítást Budapesten, amely a pszichiátria brutális gyakorlatát leplezi le.

Nagycenket látni kell!

A legnagyobb magyar emlékmúzeum, történelmi zarándokhely, Európa talán legszebb hársfasora és egy síron túl tartó szerelem története - Nagycenk szíven találja az odalátogatót!

Nagycenk neve szorosan összefonódott a Széchényi-családdal. A Széchényi-kastély a korai klasszicizmus pompás emléke, Magyarország kastély-építészetének egyik kiemelkedő alkotása.

Muzsikáló Tündérvilág

„Amit a császár megtehet, azt én is megtehetem!", jelentette ki Esterházy „Fényes" Miklós herceg és felépíttette az ország legnagyobb és legfényűzőbb barokk-rokokó kastélyát, a „Magyar Versailles”-t.

A BARE International új programjával támogatja a fiatal festőművészeket

 

A nemzetközi próbavásárlási szolgáltatást nyújtó multinacionális vállalat az Amerikai Egyesült Államokban alakult 1987-ben. A szervezet az eltelt 28 évben hatalmas növekedésen ment keresztül. Helyi irodái Amerikában, Európában és Ázsiában nemzetközi partnerek megbízásából végeznek teljes piackutatást, elsősorban próbavásárlási területen.

Megnyitja kapuit a Bare International

A BARE International nemzetközi próbavásárlási szolgáltatást nyújtó multinacionális vállalat az Egyesült Államokban alakult 1987-ben. Helyi irodái Amerikában, Európában és Ázsiában nemzetközi partnerek megbízásából végeznek teljes piackutatást, elsősorban próbavásárlási területen. A cég 2011 óta sikeresen működik és intenzíven fejlődik Budapesten is, hangzott el a sajtótájékoztatón. Hazánkban 40 m2-en 5 fővel kezdte meg működését, mára 800 m2-en 53-ra bővítette állandó dolgozóinak számát.

Kiállítási dömping az Információmenedzsment Innovációs Klaszterben

Kiállítási dömping az Információmenedzsment Innovációs Klaszterben

Alig, hogy hazatértek a Klaszter tagvállalatai a New York-i INTEROP 2014 kiállításról, szinte azonnal folytatódott a nemzetközi üzletfejlesztési munka.

Csókolj duplán Weiler festményen és pólón!

Weiler Péter legújabb festményein és limitált pólókollekcióján
csókkal ünnepli az őszt

A Design Hét keretei között október 9-én megnyílik Weiler Péter Kiss***Kiss*** című kiállítása, ahol bemutatják a festőművész által megálmodott, Dorkoval közös pólókollekcióját is. A kiállítás és a kollekció a NOMURI-ban látható majd.

Weiler Péter hordható képeket készített

Székelyföldön járt a pszichiátria visszaéléseit bemutató kiállítás

Első alkalommal járt Székelyföldön, Csíkszeredában az a nemzetközi vándorkiállítás, amely a múlt és napjaink pszichiátriai kezelései és ideológiái által okozott károkat mutatja be. A kiállítás, amely két hétig volt látható, jelentős visszhangot keltett a városban.

Nagy Háború - 100

Nagy Háború - 100 elnevezéssel 2014. június 20-án indul a Katonai Emlékpark programsorozata, mely Leader pályázati támogatással valósul meg.

Pénteken a Velencei-tó környékéről bevonult és ide soha vissza nem tért hősökre emlékeznek a szervezők egy kiállítással és emlékműsorral, majd katonazenekari koncert következik.
Szombaton I. világháborús tüzérségi hagyományőrző bemutatókkal, hadtörténelmi előadásokkal, egyenruha bemutatóval és időszakos kiállításokkal várják az érdeklődőket 24:00 óráig.

Koby bemutatja: Szavazz Kossuthra!

Március 21-én este 7 órakor nyílik meg Koby majd 40 darabos pólókollekcióját bemutató kiállítása, ahol a tervező azt szeretné kifejezni, lehet szabadon gondolkodni, szabadon kifejezni véleményünket. Megsérteni senkit nem akar, szeretne inkább elgondolkodtatni mindenkit arról, hol is tart a világ. Hogy állunk a tömegtermeléssel, az atomenergia kérdésével, a diktatúrával, a diktátorokkal, a hitünkkel és vallásunkkal, a hazafiságunkkal, a korrupcióval és számtalan olyan kérdéssel, melyekről még mindig tabu beszélni.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO