Komplex fejlesztést zárt az R-Water

A Gazdaságfejlesztési Operatív Program „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című konstrukció keretében 17,04 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el az R-Water Kft.

A cég a 42,6 millió forint összköltségű projektje során eszközparkját bővítette és fejlesztette.

Új raktárcsarnokot épített a Plasticor Kft.

A 182 millió forintot meghaladó összköltségvetésű komplex vállalati technológia fejlesztési beruházásban raktárcsarnokát és gépparkját bővítette a Plasticor Műanyagfeldolgozó Kft. A projekthez a veszprémi vállalkozás 63,75 millió forint uniós támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében.

Komplex fejlesztés folyik a Strulik Zrt.-nél

Az Új Széchenyi Terv keretében, a „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázaton 116,67 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a STRULIK Zrt. A cég a 291 millió forintot meghaladó összköltségű projektje során az újonnan épülő porfestő üzeméhez szükséges berendezésekkel bővíti eszközparkját.

Új üzemcsarnokot épít az Óvár Kft.

Az Új Széchenyi Terv „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázatán közel 64 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el az ÓVÁR Építőipari Kft. A cég több mint 159,9 millió forint összköltségű komplex kapacitásbővítő beruházása során, egy korszerű beton vasvágó és hajlító gép beszerzése mellett, új üzemcsarnok épül Mosonmagyaróváron.

Műanyagüzemét fejlesztette a TISZ

A Tarnamente Ipari Szövetkezet több mint 20,8 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. Az 52 millió forintot meghaladó összköltségvetésű beruházás során a szövetkezet műanyag-feldolgozáshoz szükséges eszközparkját bővítette.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO