Megvalósult a Mérföldkő Egyesület Kovácsszénáján működő rehabilitációs otthonának korszerűsítése

2018. január 1. és 2020. szeptember 28. között megvalósult a Mérföldkő Egyesület EFOP-2.2.3-17-2017-00007-es azonosító számú, „A Mérföldkő Egyesület rehabilitációs otthonának korszerűsítése” című projektje 44,46 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével. A projekt keretén belül a Mérföldkő Egyesület Kovácsszénáján működtetett, országos ellátási területtel rendelkező, 22 férőhelyes szenvedélybetegek rehabilitációjával és reintegrációjával foglalkozó rehabilitációs otthonának korszerűsítésére került sor.

Megvalósult az INDIT Közalapítvány Pécsváradon működő rehabilitációs otthonának korszerűsítése és fejlesztése

2018. március 1. és 2020. február 29. között megvalósult a pécsi INDIT Közalapítvány EFOP-2.2.3-17-2017-00008-as azonosító számú, „Az INDIT Közalapítvány Pécsváradon működő rehabilitációs otthonának korszerűsítése és fejlesztése” című projektje 64,48 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

Támogatták a hódmezővásárhelyi Csomiép irodájának felújítását

Korszerűsítette irodaépületét a hódmezővásárhelyi Csomiép Beton és Meliorációs Termékgyártó Kft. Az iroda a ’70-es években épült, üzemeltetése gazdaságtalanná vált, ezért a társaság a felújítás mellett döntött. A beruházáshoz az Új Széchenyi Terv támogatására pályáztak a Dél-alföldi Operatív Program keretében. A megítélt támogatás 38,79 millió forint volt, ami a teljes költség 60 százalékát fedezte. A pályázaton az iroda felújítása mellett két új targonca beszerzésére is nyertek támogatást.

Modern hőszigetelés és XXI. századi fűtőrendszer váltja a 40 éves radiátorokat

Felújítja fűtőrendszerét a Don Bosco Katolikus Általános Iskola és Óvoda. A fővárosi intézménybe 451 gyermek jár és 42 pedagógus dolgozik. A munkálatok során új szigetelést kap az épület nagy része és korszerű hűtő-fűtő rendszert alakítanak ki. A teljes beruházással a tervek szerint 3,3 millió forinttal csökken az éves energiaköltség, ráadásul a nyári hűtés problémája is megoldódik. A teljes beruházáshoz 99,37 millió forinttal járul hozzá az Európai Unió Környezet és Energia Operatív Program keretében. Ez az összeg a teljes költségvetés 85 százaléka.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO