Sikeres pályázat Inter-Metal Recycling Kft. - Kutatás-fejlesztés a KFI_16 Program keretében

Cégünk sikeres pályázatot nyert a KFI_16 Program keretében „Az első nehézközeges száraz szeparáló technológia és prototípus létrehozása vegyes alumínium hulladék feldolgozására, és a válogatott anyagok értékesítésére” tárgyú KFI_16-1-2017-0324 számú kutatási projekttervével. A projekt 2018.01-01-jével indult és két éves munkát jelent szoros együttműködésben a Miskolci Egyetem Nyersanyagelőkészítési és Környezeti Eljárástechnikai Intézetének munkatársaival.

Nukleáris medicina kutatás-fejlesztési projekt zárása

Az ArgonSoft Kft. 2017-ben sikeresen pályázott a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” pályázaton. A „Gyártástechnológiai módszertan és integráció kifejlesztése, validálása egy új farmakon gyártásbevezetéssel a nukleáris medicina területén” elnevezésű projektünket sikeresen lezártuk.

Hiánypótló eszköz a reklámtáblák hatékonyságának mérésére!

 Az ADMOS projekt az Európai Unió FP7-es keretprogram támogatásán keresztül megvalósuló nemzetközi kutatás-fejlesztési pályázat. A projektben négy országból összesen hét partner vesz részt.

Új környezetbarát műgyanták fejlesztése Gyálon

A gyáli Polinvent Kft. indirekt polikarbamid műgyantái (3P gyanták) több mint 20 éve sikerrel szerepelnek a nyugat-európai és észak-amerikai piacokon, főleg bontásmentes csatornajavítási alkalmazásokban. A 3P gyanták a rövid csatornabélelések (ShortLiner ill. Kurzliner) piaci szegmensében sok éve európai piacvezetők. A vállalat most, az EUREKA nemzetközi program keretében futó COMPONAT (E!

Projektmegvalósítás nemzetközi összefogás keretében: egy teljesen új, öko-innovatív utcai hirdetőtábla kifejlesztése

Az utcai hirdetőtáblák elkerülhetetlenül részesei mindennapjainknak. Jelen vannak házaink falán, közlekedési csomópontokban, szórakozóhelyeken és még sok más olyan helyen is, ahol nyilvánvalóan szem előtt vannak.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO