Több új szakemberre van szükség a Lőrinci gyárban

Új üzemcsarnok építésével bővítette gyártási kapacitását a Tervező és Kereskedelmi Mérnöki Iroda Kft. (TÉK MI Kft.). Az egyedi gépgyártással foglalkozó vállalkozás meglévő csarnokának méretei korlátozták a fejlődési lehetőségeket, így pályázatot nyújtottak be új csarnok építésére. A beruházás befejeződött, az üzemeltetés több új álláslehetőséget is teremt. A projektet a magyar állam és az Európai Unió támogatásával valósították meg, a teljes költségkeret 85,7 millió forint, amelynek 70 százalékát, 59,9 milliót a Széchenyi2020 programban az Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozta.

Új csarnokkal bővítik a termelési kapacitást Lőrinciben

Új üzemcsarnok építésével fokozza gyártási kapacitását és teljesítményét a Tervező és Kereskedelmi Mérnöki Iroda Kft. (TÉK MI Kft.). Az egyedi gépgyártással foglalkozó vállalkozás jelenlegi csarnokának méretei korlátozzák a fejlődési lehetőségeket, így pályázatot nyújtottak be új csarnok építésére. A projektet a magyar állam és az Európai Unió támogatásával valósítják meg, a teljes költségkeret 85,7 millió forint, amelynek 70 százalékát, 59,9 milliót a Széchenyi2020 program révén az Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozza.

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék