Környezetbarát műgyantákat és kompozitokat fejlesztenek a mélyépítési ipar számára

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” című pályázati felhívásán 94,25 millió Ft állami támogatást nyert el a POLINVENT Fejlesztő, Kivitelező és Értékesítő Kft.

A 153,03 millió forint összköltségű projekt során környezetbarát fotopolimerizációs műgyanták és kompozitok fejlesztése történik a mélyépítési ipar "no-dig" technológiái számára.

Új, környezetbarát műgyanták fejlesztése Gyálon – sikerrel zárult a fejlesztési projekt

A gyáli Polinvent Kft az EUREKA nemzetközi program keretében futó COMPONAT (E! 8353) projekt vezetőjeként lehetőséget kapott olyan új műgyanták kifejlesztésére, amelyek a számottevő mértékben megújuló alapanyagokra épülnek, emellett műszaki tulajdonságaikban is felérnek a ma kapható hasonló termékekkel. A kutató-fejlesztő konzorcium másik két tagja egy világszerte elismert német kutatóintézet (IVW, Kaiserslautern) és egy, a bontásmentes csatornajavításban nemzetközi szinten jó nevet szerzett vállalat (Fluvius, Düsseldorf).

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék