Felpörgött az affiliate marketing a járvány idején

2020. december 16. – A 2020-as év rengeteg kihívás elé állította a gazdasági élet szereplőit, a legnagyobb nyertesek a gyorsan reagáló és a teljesítmény alapú online marketingeszközöket választó vállalatok közül kerültek ki. A VIVnetworks.com Közép- és Kelet-Európa legeredeményesebb affiliate hálózataként átlagosan 112% többlet bevételt generált az elmúlt hónapokban a magyar webáruházaknak azáltal, hogy hatékony, átlátható rendszerén keresztül köti össze az online boltokat a médiumokkal, legyen szó egy hírportálról, kuponoldalról vagy egy bloggerről.

Új szereplővel bővült az affiliate marketing piac - hazánkban is elstartolt a közép-európai Dognet affiliate hálózat

Szlovákia és Csehország után a magyar piacon is útjára indult a Dognet lokális teljesítmény alapú affiliate hálózat. Kifejezetten alacsony közvetítési díjjal és közép-európai régiós tapasztalatokon alapuló tanácsadással kavarja fel az affiliate marketing piac állóvizét a Dognet rendszere.

Induló vállalkozása van? A sikeres marketing kommunikációs stratégia 6 lépése

Minden induló vállalkozásnak egy olyan tervet kell kidolgoznia, mely egyedi, fenntartható, illetve hosszabb időtávra meghatározza a szükséges tevékenységeit annak érdekében, hogy növekedjen ismertsége a piacon, illetve terméke, szolgáltatása iránt növelje a bizalmat. Ilyenkor a marketing és a design kéz a kézben járnak. Az első lépés, melyről a kisebb vállalkozások rendszerint megfeledkeznek, hogy egy mindenre kiterjedő, közép- és hosszú távú stratégiát kell kialakítani, melynek egy lényeges része lesz a marketing-kommunikációs stratégia.

1. Célcsoport

Nemzetközi versenyképességét növelte a Pilis 91 Kft.

Az Új Széchenyi Terv „Mikro-, Kis-, és Középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása” elnevezésű pályázati kiírásán 19,5 millió forintot meghaladó uniós támogatást nyert el a PILIS 91 Kft.

A vállalkozás a 39 millió forintot meghaladó összköltségű projekt során külpiaci aktivitását erősítette az EU-n belüli és a kínai piacra lépés érdekében.

Külpiaci aktivitását erősítette az Electool

A Magyarországon piacvezető beszerzési szakértő vállalat az Új Széchenyi Terv keretében közel 20 millió forint uniós támogatást nyert el külpiaci jelenlétének erősítésére. A pályázat összköltsége közel 40 millió forint volt.

Magyar döntős a Nemzetközi CMA-n

Shortlistre került a CRANE a MasterCard Travel Hints (Úti Tippek) című munkájával az International Content Marketing Award 2014-es versenyén. Az erős nemzetközi mezőnyben a régió egyetlen képviselőjeként került a pénzügyi kategória legjobbjai közé a magyar digitális marketing- és CRM-ügynökség.

MarketingFröccsre készül a szakma

MarketingFröccsre invitálják a marketing szakma képviselőit. A hiánypótló konferencia szakít a hagyományokkal: a workshop és csapatépítő elemeinek beépítésével a résztvevők az aktuális trendek áttekintésén túl gyakorlati tudást is szerezhetnek, melyet a délutáni kalandtúra során csapatokra osztva valós időben, azonnal tesztelhetnek is.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO