Termőhely azonosítási módszert fejlesztettek

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” című pályázati felhívásán 499,64 millió forint állami támogatást nyert el a BÁLINT ANALITIKA Kft. A cég 896,8 millió forint összköltségű projektje során fémek, félfémek izotóparányain alapuló multiparaméteres termőhely azonosítási módszer kifejlesztése történt.

Termőhely azonosítási módszert fejlesztenek

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” című pályázati felhívásán 499,64 millió Ft állami támogatást nyert el a BÁLINT ANALITIKA Kft.

A cég 896,8 millió forint összköltségű projektje során fémek, félfémek izotóparányain alapuló multiparaméteres termőhely azonosítási módszer kifejlesztése történik.

Kádár Lili Anna elnyerte a 2014-es Fiatal Gazda támogatást

SAJTÓKÖZLEMÉNY

TÁJÉKOZTATÁS PÁLYÁZATI TÁMOGATÁS FELHASZNÁLÁSÁRÓL

Kádár Lili Anna Kisberényben működő gazdasága 2014-ben, az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap fiatal mezőgazdasági  termelők indulásának támogatására kiírt pályázaton 9 millió Forint támogatást nyert.

A támogatás összegéből korábbi őstermelői tevékenységét egyéni vállalkozássá alakítja, eszköz- és terménykörét, valamint a művelt földterületet bővíti.

AgroStratéga: Országos felmérés a mezőgazdasági termelők információszerzési szokásainak változásairól

Negyedik alkalommal indítja útjára országos felmérését az AgroStratéga, amelynek idén is szakmai partnere az AGRYA (Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége) és a GOSZ (Gabonatermesztők Országos Szövetsége). E két szakmai szervezet mellett az AGRÁRIN Kft., a NUFARM Hungária Kft., a SAATEN-UNION Hungária Kft. és a YARA Hungária Kft. is támogatja a kezdeményezést.

Legelismertebb magyar agrártudósaink találkoztak hazánk egyik legnagyobb múltú agrárvállalatával - Tudomány és gyakorlat kéz a kézben!

Példaértékű együttműködés vette kezdetét 2015. április 21-én, kedden, az Árpád-Agrár Zrt. szentesi székhelyén. Nem más, mint a hazánk legnagyobb tudósait, kutatóit egybegyűjtő Magyar Tudományos Akadémia fordította figyelmét a dél-alföldi kisváros felé. Az Agrártudományok Osztályától egy tizenhat tagú delegáció érkezett a cégcsoporthoz.

A delegáció vezetője, és egyben az Agrártudományok Osztályának elnöke, a Széchenyi-díjas Prof. Dr. Németh Tamás szerint „a termőföldtől az asztalig” szlogen úgy a kutatások során, mint az Árpád-Agrár Zrt.-nél egyformán érvényesül.

AgroStratéga: Friss kutatási adatok a mezőgazdasági termelők információszerzési szokásainak változásairól

A hazai gazdálkodók rendszeresen gyűjtenek szakmai információkat e-mailben kapott ingyenes hírlevelekből is, a személyes kapcsolatok mellett. E két csatorna használatát az internetes agrárportálok és a nyomtatott mezőgazdasági szaklapok követik a rendszeresen, illetve gyakran használt információforrások között.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO