Női információs és szolgáltató központ indul Mezőkovácsházán

Szolgáltatások, workshopok, állásbörzék és képzések – Többek közt ezeknek ad otthont hamarosan a mezőkovácsházi központ a Dél-békési Jövőkép Nonprofit Kft. vezetésével megvalósuló projekt keretében több mint 199 millió 997 ezer forint európai uniós vissza nem térítendő támogatás segítségével. Cél, elősegíteni a járásban élő nők családi, társadalmi és munkaerő-piaci szerepeinek összeegyeztetését.

Sajtóközlemény - Sikeresen lezárult a foglalkoztatás a Magyarok a Piacon Klubnál

A fiatalok munkaerő-piaci helyzetének javításához járult hozzá a TÁMOP 1.4.1.-12/1-2013-0147 azonosító számú, Foglalkoztatási program a Magyarok a Piacon Klubnál című projekt megvalósulása, mindösszesen 18,16 millió forint értékben.

A Magyarok a Piacon Klub informatikai eszközbeszerzéssel kiegészített foglalkoztatási projektje 2015. április 23-án sikeresen lezárult. Az egyesület tatabányai fióktelepén, - a megfelelő munkahelyi körülmények biztosítása mellett - 4 fő pályakezdőt foglalkoztatott. A projekt megvalósulásához az elnyert támogatás nagymértékben hozzájárult.

Délkelet-európai szinten a magyar feketemunka

A feketegazdaság a magyar GDP 22 százalékára rúgott 2013-ban, míg Szlovákiában 15, Ausztriában 7,5 százalék volt ugyanez az arány. Az elmúlt években a feketemunka mértéke hazánkban csak 1 százalékkal csökkent. A Randstad által készített Flexibility at Work 2014 tanulmány szerint a számla nélküli, illegális pénzmozgások csökkentésével és az atipikus munkavégzés megkönnyítésével tovább lehetne fehéríteni a gazdaságot.

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék