Új munkahely teremtése

Orbán Péter egyéni vállalkozó a TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-1244 iktatási számú pályázat keretében 2 229 253 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert munkahelyteremtésre. A pályázatban egy fő pályakezdő épületgépészeti végzettségű szakmunkás gyakornoki foglalkoztatása valósult meg, egy fő mentor támogatásával.

A pályázat megvalósítási időszaka 2014.08.08-2015.06.08. A gyakornok és a mentor foglalkoztatása a projekt lezárását követően is folyamatos így egy új munkahely létrehozására nyílt lehetőség a támogatás révén.

Új típusú bőröndökhöz új gyárat épített a Samsonite Szekszárdon

A több mint 2,39 milliárd forint összköltségvetésű projekt során polikarbonát bőröndgyártó kapacitások kiépítése történt új, 4400 négyzetméteres korszerű csarnoképület megépítése mellett.

A Gazdaságfejlesztési Operatív Program „Komplex technológiai fejlesztés és foglalkoztatás támogatása” című konstrukciója keretében 717,21 millió forint uniós támogatást nyert el a Samsonite-Hungária Kft.

Új gyártócsarnokot épített a Strulik Zrt.

A „Telephelyfejlesztés” című konstrukció keretében 74,17 millió forint uniós támogatást nyert el a Strulik Tűzvédelem, Füstelvezetés, Légtechnikai Rendszerek Zrt. A hódmezővásárhelyi cég a 154 millió forintot meghaladó összköltségű projektje során az új csarnok építése mellett 6 új munkahelyet is teremtett.

Munkahelyteremtéssel járó komplex fejlesztést zárt a Palotás-Mix Kft.

A „Komplex technológiai fejlesztés és foglalkoztatás támogatása” című pályázat keretében 63,13 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a Palotás-Mix Gumiipari Kft.

A közel 444,5 millió forint összköltségű projekt során a cég kemeneshőgyészi székhelyének komplex technológia- és infrastruktúra fejlesztését valósította meg.

A beruházás során technológiai korszerűsítést eredményező új berendezések beszerzése történt, melyek kapacitásbővítést eredményeztek.

Gyártókapacitását bővítette és új üzemcsarnokot épített a Dr. Oetker

A Gazdaságfejlesztési Programok „Komplex technológia fejlesztés és foglalkoztatás támogatása” című konstrukciója keretében több mint 182,55 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a Dr. Oetker Magyarország Kft.

Az 1 milliárd forintot meghaladó összköltségű fejlesztés nemcsak megkétszerezte a cég gyártókapacitását, hanem a hazai élelmiszeripar további fejlődéséhez és fennmaradásához is hozzájárul.

Elkészült az EMTC Villamosgépgyártó Bt. új gyártócsarnoka

2014.12.31.

Vállalkozásunk 2014 márciusában 59 990 694 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv, Közép-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Telephelyfejlesztés az EMTC Villamosgépgyártó Bt-nél" című pályázatával.

Az EMTC Villamosgépgyártó Bt. fő tevékenysége a villamos forgógépek, ezen belül is az általános és egyedi rendeltetésű, speciális villanymotorok, ill. azok alkatrészeinek, főbb szerkezeti egységeinek a gyártása.

Kétszáz diplomás munkahelyért versenyez Magyarország

200 új munkahelyet hozhat Magyarországra a Randstad hazai központja, ha sikerül megnyernie a globális vállalaton belüli versenyt. A legfőbb ellenfeleink Csehország és Malajzia.

Munkahelyteremtés a Plasticor Kft.-nél

Az Új Széchenyi Terv keretében a PLASTICOR Műanyagfeldolgozó Kft. közel 20 millió forint uniós támogatást nyert el új dolgozók foglalkoztatására. A 28 millió forintot meghaladó összköltségű projekt révén 10 munkavállalóval bővült a cég által foglalkoztatottak létszáma.

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék