Ranglistavezető eredményekkel zárták a nyarat a Team PVM fiatal úszói

A korona vírus járvány okozta leállást követően újra elindult a sportélet a pécsi uszodákban is. A Team PVM úszói két három hetes edzőtábort követően Kaposváron, majd Marcaliban vettek részt nyárzáró ranglista versenyeken, ahonnan nem csak érmekkel, de korosztályos országos ranglistás időkkel is távoztak.

Megvalósult a Mérföldkő Egyesület szenvedélybetegek támogatott lakhatást biztosító intézményének korszerűsítése

 2015. szeptember 30-án sikeresen befejeződött a Mérföldkő Egyesület TIOP-3.4.2-11/1-2012-0084-es azonosító számú, „A Mérföldkő Egyesület által működtetett Szenvedélybetegek Lakóotthonának korszerűsítése a szolgáltatásokat igénybe vevők életminőségének és társadalmi aktivitásának javítása érdekében” című projektje.

Pécsett nyílt meg az ország első franchise műszaki outlete

Pécsett nyitotta meg első franchiseáruházát az Elektro Outlet. A társaságnál az elmúlt hetekben indult a bővítési hullám. A pécsiek az elsők az országban, akik partnervállalkozó által üzemeltetett áruházban juthatnak outlet műszaki cikkekhez, háztartási gépekhez a piaci árnál akár 20-30 százalékkal olcsóbban.

Kiállítási dömping az Információmenedzsment Innovációs Klaszterben

Kiállítási dömping az Információmenedzsment Innovációs Klaszterben

Alig, hogy hazatértek a Klaszter tagvállalatai a New York-i INTEROP 2014 kiállításról, szinte azonnal folytatódott a nemzetközi üzletfejlesztési munka.

A munkaerő készségének, képességének fejlesztése a Danubiusbeton Dunántúl Korlátolt Felelősségű Társaságnál

Az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program „A munkaerő készségének, képességének fejlesztése a Danubiusbeton Dunántúl Korlátolt Felelősségű Társaságnál” pályázaton 4 965 997 Ft támogatásban részesült a TÁMOP-2.1.3.B-12/1-2012-0152 azonosító jelű Danubiusbeton Dunántúl Kft. (7634 Pécs, Nagy Berki út 3.)
Az összeget a cég 19 munkavállalójának oktatására fordította, akik Betontechnológia, Kommunikációs képességfejlesztő tréning és Táblázatkezelés képzéseken vettek részt.
A képzések pécsi illetve budapesti helyszíneken valósultak meg.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO