Új korszak a szőlővédelemben

Területspecifikus adatokkal védené a szőlőt egy, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem vezetésével zajló „Adaptív szőlészeti növényvédelmi előrejelző rendszer” nevet viselő HUSK/1101/1.2.1/0287 számú projekt.

Adatokkal a szőlőbetegségek ellen

Pontos mikroklímatikus adatokra épülő szőlészeti diagnosztikai rendszer segít a megfelelő permetezési időszak megtalálásában. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem vezetésével zajló „Adaptív szőlészeti növényvédelmi előrejelző rendszer” című HUSK/1101/1.2.1/0287-es számú projekt néhány éven belül akár teljesen új korszakot nyit a növényvédelemben.

Precíziós borászat

Az adott évi időjárás nagyban befolyásolja a szőlő, és így a borok minőségét. Nem tud mit tenni a gazda, ha túl sokat esik az eső, és elszaporodnak a gombák, vagy permetezés után néhány órával a szél fújja le a védekezésre szánt vegyszert. Eddig az ilyen helyzetek kiküszöböléséhez csak a szerencséjét és a megérzéseit hívhatta segítségül a szőlész. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem az „Adaptív szőlészeti növényvédelmi előrejelző rendszer” című HUSK/1101/1.2.1/0287 számú projektje ezen változat.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO