2-4 ezer forintot költenek a magyar szülők játékra gyereknapon

A magyar szülők jellemzően 2-4 ezer forintot költenek játékra gyereknapon, legtöbben szabadtéri- vagy kreatív-, fejlesztőjátékot, valamint sporteszközöket vásárolnak - derült ki a REGIO Játék friss kutatásából. Tízből nyolc gyermek várja május utolsó vasárnapját, a szórakoztató programok közül az ugrálóvár, a trambulin és az arcfestés a legnépszerűbbek.

A legjobb őszi íz-lelő programok

Szalonna fesztivál vagy gazvacsora, ökocsali büfé esetleg tulipános kenyér – ki-ki ízlése szerinti finomságokra és kedve szerinti programokra lel, ha a Mecseki Zöldútra ellátogat!

Pop-up HBO szabadulószoba nyílik október 15-21.-e között az Erzsébet téren

Játékosan indul a magyar HBO új, saját gyártású sorozata

A belvárosban járók izgalmas építményre bukkanhatnak október 15-21-e között az Erzsébet téren, hiszen megnyitja kapuit Budapest első, magyar filmsorozatra hangolt pop-up szabadulószobája, mely csupán 1 hétig üzemel és mely a november 8-án 8 órakor debütáló thriller elemekkel megspékelt családi dráma sorozathoz, az Aranyélet tematikájához kapcsolódik.

Kényelmünk szolgálatában a technika vívmányai, avagy jó családi program a borús napokon

Lassan bekúszik a hűvös, borongós időjárás az őszbe, a nappalok rövidülnek, az éjszakák egyre hosszabbak lesznek. Az otthon kényelme tudja a legjobban ellensúlyozni a lehangoló idővel járó rossz hangulatot. Sokak étkezőjében, konyhájában megtalálható a Tv, amely természetesen be van kapcsolva főzés közben is, vagy éppen ha a nappaliban étkezünk, sorozatot, híreket, filmet nézve.

Ez a találmány az idők folyamán életünk nélkülözhetetlen része lett, olyannyira, hogy az igények kielégítésére ma már a háromdimenziós képalkotásra képes televíziók és műsorok fejlesztése folyik gőzerővel.

„Programsorozat a fiatalok egészséges életmódjáért Győrben és Sarródon”

 SAJTÓKÖZLEMÉNY

STOP STD! Felelős szex

A szexuális úton terjedő fertőzésekkel kapcsolatos ismeretek minél szélesebb körben való terjesztése, különösen a fiatal, szexuálisan legaktívabb korosztályban kiemelten fontos. A Körúti Orvosi Centrum STD és HPV centrumának orvosai ezért társadalmi felelősségvállalástól indíttatva 2014 nyarán egy széles körű társadalmi edukációs és prevenciós kampányt indítanak el.

STOP STD! Felelős szex kampányukban létrehoztak egy tematikus lakossági weboldalt (std.hu), melyen a nemi érintkezéssel közvetített fertőzésekkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat adják közre.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO