Sajtóközlemény

Megújult az ibrányi Eperkert bölcsőde

A Baptista Szeretetszolgálat Gyermek és Ifjúsági Oktatási és Fejlesztő Központ 24,62 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a fenntartásában lévő ibrányi Eperkert bölcsőde fejlesztésére. A Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával megvalósuló projektben az eddig használaton kívüli nyitott belső udvart zárt közösségi térré alakították.

Elindult a Mutass jó példát kampány

Elindult a 2020-as Mutass Jó Példát Kampány, melynek keretében azt az ismert elvet népszerűsítik, hogy a ha az ember valamiben jó példát mutat másoknak, akkor többen is hajlandók lesznek követni a pozitív példamutatást.

Ha híre van a múltból

Tisztelt Kommunikációs Vezető !

A jövő mobilitása, a mobilitás jövője az autóhasználók és a LeasePlan szemszögéből

A LeasePlan megalkotta a jövőbe tekintő mobilitási stratégiáját, melynek célja, hogy a piacvezető gépjármű- és flottakezelő a mobilitással kapcsolatos, gyorsan változó világban az ágazat vezető szolgáltatását nyújtsa minden vállalat számára. Az új szolgáltatások a jármű helyett egyre inkább az egyének mobilitási megoldásaira fókuszálnak.

"Szövetkezetben a közösségért"

2015 | 10 | 30.
„Dolgozni Akarók” Szociális Szövetkezet
SAJTÓKÖZLEMÉNY
A „DOLGOZNI AKARÓK” SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET 2014. 05. 01. NAPJÁN MEGKEZDTE „SZÖVETKEZETBEN A KÖZÖSSÉGÉRT” CÍMŰ PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSÁT.

Zöld-Hő-Forrás – Egy környezetbarát technológia és a szociális szövetkezeti forma elterjesztése

HÁZBAN OTTHON SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET, 6757 SZEGED ZÁGON U. 16.

 

Ajtó-Támasz – Közösségi bérmunka a Primerfa Szociális Szövetkezetben

 
 

Primerfa SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET, 6763 Szatymaz II. körzet Tanya 1657.

 

Rugalmas foglalkoztatás bevezetése

 
2015 | 08 | 30

Új munkahely teremtése

Orbán Péter egyéni vállalkozó a TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-1244 iktatási számú pályázat keretében 2 229 253 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert munkahelyteremtésre. A pályázatban egy fő pályakezdő épületgépészeti végzettségű szakmunkás gyakornoki foglalkoztatása valósult meg, egy fő mentor támogatásával.

A pályázat megvalósítási időszaka 2014.08.08-2015.06.08. A gyakornok és a mentor foglalkoztatása a projekt lezárását követően is folyamatos így egy új munkahely létrehozására nyílt lehetőség a támogatás révén.

Sajtóközlemény - Sikeresen lezárult a „Támogatott foglalkoztatás a Katonai Emlékparkban” projekt

A Katonai Emlékpark Közhasznú Nonprofit Kft. 2013. márciusában pályázatot nyújtott be a „Hátrányos helyzetű célcsoportok foglalkoztatásának támogatása a nonprofit szervezetek foglalkoztatási kapacitásának erősítésével" című pályázati felhívására. A pályázat elbírálása 2013. decemberében pozitív bírálati eredménnyel megtörtént. A TÁMOP-1.4.1-12/1-2013-0432 azonosítószámú projekt keretében – melynek célja a fiatalok foglalkoztatásának, munkatapasztalatuk megszerzésének elősegítése, a civil szervezetek fejlesztése – 3 főt alkalmaztunk.

Sikeresen lezárult Bessenyei Brigitta egyéni vállalkozó induló projektje

 
2015 | 04 | 15

Sajtóközlemény

 

2015 | 03 | 31

FELLEGI ÁDÁM EGYÉNI VÁLLALKOZÓ

Munkavállalók képzése a Master-Hardware Kft.-nél

 

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO