Személyre szabott védelem

Egyre több és kifinomultabb támadás éri a vállalati rendszereket, és gyakran már nem is csak az a kérdés, hogy hozzáférhetnek-e adatainkhoz illetéktelenek, hanem hogy értesülünk-e erről. Ahhoz, hogy erre a kihívásra megfelelő választ adhassunk, mélységében kell ismerni a lehetséges támadási módokat és a veszélyeztetett rendszereket is az S&T álláspontja szerint.

Védje informatikai hálózatát!

 A biztonságos és ellenőrzött hálózati hozzáférés igénye minden piaci szegmensből széles ügyfélkört érint, hiszen napjainkban egyre inkább törekszünk informatikai rendszerünk tökéletesítésére, még nagyobb biztonságára. Ebben nyújt segítséget és megoldást a Cisco új rendszere, az Identity Services Engine (ISE).

Amikor egy motor születik…

Győrben a Széchenyi István Egyetemen, az Audi támogatásával egy a Formula Student versenyre motort tervező csapat, a SZEngine az elmúlt hetekben mutatta be az első versenyre szánt motorjának kész terveit (SZEngine Evo3). A csapat ugyanazt a CAD rendszert, a Creo-t választotta a projekthez, mint amit a Volkswagen csoport, így az Audi is használ motor és erőátviteli rendszereinek fejlesztéséhez.

A kultúra támogatásának szolgálatában

A kultúra támogatásának szolgálatában

Jó pap holtig tanul - Hibrid IT oktatás Magyarországon

A hibrid IT a privát és publikus felhőszolgáltatások integrációja. A felhőszolgáltatások előnye, hogy az IT költségek az üzleti teljesítményhez illeszkednek, gyorsabb fejlesztési idők, alacsonyabb üzemeltetési költségek érhetőek el vele.

Különleges pályaművek a Creo versenyen

 A Miskolci Egyetem és a BME hallgatója nyerte az országos Creo CAD versenyt


Növekvő árbevétellel zárt az S&T 2013-ban

 Növekvő árbevétellel zárt az S&T 2013-ban

 

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO