A szállodai kekeckedők többnyire nők és gazdagok - a rossz időjárásra is érkezett már panasz

Csak minden 5. szállásadónál nem volt még példa kekeckedő vendégre – derült ki a Szallas.hu legújabb felméréséből. Jellemzően a nők és a tehetősebb vendégek tesznek panaszt, melynek tárgya akár a rossz időjárás is lehet, amit számon kérnek a szállásadón. A többség bárkinek reklamál, aki elérhető éppen.

A világ 9 legromantikusabb wellness oázisa

Mi más lehetne jobb alkalom egy romantikus kikapcsolódásra, mint a szerelem ünnepe? A közelgő Valentin-nap alkalmából a trivago.hu szálláskereső weboldal összegyűjtötte a világ 9 legszebb wellness-szállodáját, ahol a lélegzetelállító fürdőrészleg még emlékezetesebbé teszi az együtt töltött időt.

1. Tschuggen Grand Hotel (Arosa, Svájc)

Képek:
Tschuggen Hotel 1."
Tschuggen Hotel 2.
Tschuggen Hotel 3.
Tschuggen Hotel 4.

A Bükkös Hotel**** & Spa elnyerte a 2015-ös Tripadvisor Travellers' Choice díjat

A Bükkös Hotel**** & Spa bejelentése szerint a szállodát a TripAdvisoron több kategóriában nyertessé választották a 2015-ös Travellers’ Choice® díj keretében a hotelek kategóriájában.

Helyezése:

KISMÉRETŰ SZÁLLODÁK: a legjobb vidéki kisméretű szálloda Magyarországon, a budapesti szállodákat is figyelembe véve országosan a 4. helyezett.

LEGJOBB KISZOLGÁLÁS: a legjobb kiszolgálást nyújtó vidéki szálloda Magyarországon, a budapesti szállodákat is figyelembe véve országosan a 7. helyezett.

Csaló pár járja a hazai szálláshelyeket

Eddig bizonyítható módon 4 budapesti szállodából távozott fizetés nélkül egy csaló pár, a kár a Szallas.hu eddigi felmérése alapján meghaladja a 3 millió forintot. A pár férfi tagja ellen egyébként már egy másik ügyben is nyomozást folytat a Nemzeti Nyomozó Iroda, különösen nagy értékben elkövetett csalással kapcsolatban.

Minden 100. szálláshelyen tűnt már el gyerek

Gyakoriak a kisebb-nagyobb konfliktusok a kisgyermekesek és gyermektelen üdülők között – derült ki a Szallas.hu friss felméréséből. Nagyjából minden századik szállásadónál előfordult már, hogy elveszett egy gyerek, még az is megesett, hogy az alvó kicsit a házőrző rottweiler mellett találták meg.

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék