Sajtóközlemény Delta Silconversion Kft.

 

A Delta Silconversion Kft., mint kedvezményezett 2014. április 7-én komplex vállalati technológiafejlesztési projektet indított „Delta Silconversion Kft. komplex vállalati technológia fejlesztése” címen. A Támogatási Szerződés a kedvezményezett és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, mint támogató képviseletében eljáró MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt, mint közreműködő szervezet között jött létre.

Sikeresen zárult a Cemex Kft. munkahelyi képzési programja

 

Az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében az „A munkaerő szakmai tudásának, képességének és készségének fejlesztése a Cemex Hungária Kft.-nél a fenntartható fejlődés érdekében” pályázaton 10 008 397 Ft támogatásban részesült a TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0125 azonosítószámú CEMEX Hungária Építőanyagok Kft. (1095 Budapest, Hajóállomás utca 1.)

Logisztikai központ épült Daruszentmiklóson

Az Ingrid L. Blecha GmbH. magyarországi fióktelepe közel 782 millió forint összköltségű beruházásában alumíniumipari félkész termékek raktárszolgáltatásának céljából logisztikai központot létesített. A cég a fejlesztéshez az Új Széchenyi Terv keretében 250 millió forint uniós támogatást nyert el a „Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése” című konstrukció keretében.

Energiatudatos Magyarország

Spórolni az energiával – ez ma már elengedhetetlen. Kialakítani saját megszokott világunkban az energiatudatos szokásokat nagy kihívás, azonban számos előnnyel jár. Hallunk ezt-azt, próbálkozunk, de szükségünk van útmutatásra és összeszedett információkra. Ebben segítségünkre lesz most egy hiánypótló információs program, amely az Új Széchenyi Terv keretében, a Magyar Földtani és Geofizikai Intézet és a Nemzeti Alkalmazkodási Központ irányításával valósul meg 2014 folyamán, Energiatudatos Magyarország címmel (KEOP-6.1.0/C/11-2012-0007 azonosítóval).

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék