A jövő foglalkoztatottjaiért


 SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Project Zone Szociális Szövetkezet sikeresen megvalósította az „A jövő foglalkoztatottjaiért” c. pályázatát a TÁMOP-2.4.3.D-13/1-2013-0171keretében. A Project Zone Szociális Szövetkezet 27 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Zöld-Hő-Forrás – Egy környezetbarát technológia és a szociális szövetkezeti forma elterjesztése

HÁZBAN OTTHON SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET, 6757 SZEGED ZÁGON U. 16.

 

Ajtó-Támasz – Közösségi bérmunka a Primerfa Szociális Szövetkezetben

 
 

Primerfa SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET, 6763 Szatymaz II. körzet Tanya 1657.

 

Támogatták a hódmezővásárhelyi Csomiép irodájának felújítását

Korszerűsítette irodaépületét a hódmezővásárhelyi Csomiép Beton és Meliorációs Termékgyártó Kft. Az iroda a ’70-es években épült, üzemeltetése gazdaságtalanná vált, ezért a társaság a felújítás mellett döntött. A beruházáshoz az Új Széchenyi Terv támogatására pályáztak a Dél-alföldi Operatív Program keretében. A megítélt támogatás 38,79 millió forint volt, ami a teljes költség 60 százalékát fedezte. A pályázaton az iroda felújítása mellett két új targonca beszerzésére is nyertek támogatást.

Egyéni vállalkozó is nyerhet több mint 40 milliós EU-s támogatást

Tévhit, hogy csak olyanoknak érdemes nagyobb összegű EU-s támogatásra pályázni, akik legalább kft.-t üzemeltetnek. Varga Zsolt egyéni vállalkozóként fuvarszervezéssel, valamint szőlőtermeléssel, borászattal foglalkozik. Már négy éve tervezi, hogy fejleszti vállalkozását és bővíti telephelyét, annak érdekében, hogy a szállítóeszközöket biztonságos, zárt helyen tudják tárolni. A fejlesztés idén valósult meg, a teljes költség 40 százalékát, 43,55 millió forintot az Európai Unió finanszírozta a Széchenyi2020 program keretében.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO