Új kötöde csarnok épült Mosonmagyaróváron

A Harsányi Kft. a közel 120 millió forint elszámolható összköltségű projektje során új tevékenység beindításához szükséges körkötő üzem építése mellett új munkahelyeket teremtett.

A „Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért” című konstrukció keretében 59,84 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a vállalkozás.

Megújult az L.HF Fémmegmunkáló Kft. ipari csarnoka

A „Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért” című konstrukció keretében 49,81 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el az L.HF Fémmegmunkáló Kft.

A siroki vállalkozás a 71 millió forintot meghaladó összköltségű projektje során a korszerű termelési feltételeinek hosszú távú megteremtése és hatékonyságának javítása érdekében, 2 szintes ipari csarnokot alakított ki megújuló energiával történő ellátással.

Új kötöde csarnok épül Mosonmagyaróváron

A „Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért” című konstrukció keretében 59,84 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a Harsányi Termelő, Befektető és Ingatlanfejlesztő Kft.

A vállalkozás a közel 120 millió forint összköltségű projektje során új tevékenység beindításához szükséges körkötő üzem felépítése mellett munkahelyeket teremt.

Új gyártócsarnokot épített a Strulik Zrt.

A „Telephelyfejlesztés” című konstrukció keretében 74,17 millió forint uniós támogatást nyert el a Strulik Tűzvédelem, Füstelvezetés, Légtechnikai Rendszerek Zrt. A hódmezővásárhelyi cég a 154 millió forintot meghaladó összköltségű projektje során az új csarnok építése mellett 6 új munkahelyet is teremtett.

Új szerelőcsarnokot épített az AgroTech-Komfort Kft.

A „Telephelyfejlesztés” című konstrukció keretében 95,86 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el az AgroTech-Komfort Kft.

A szentesi vállalkozás a 191,72 millió forintot meghaladó összköltségű projektje során meglévő telephelye bővítése és új épület kialakítása mellett eszközparkját fejlesztette.

Telephelyét fejlesztette az Egrokorr Zrt.

A „Telephelyfejlesztés és Ipartelepítés a területi kohézióért” elnevezésű pályázati kiíráson az EGROKORR Festékipari Zrt. 12,86 millió forint uniós támogatást nyert el. Az érdi vállalkozás a 32,14 millió forint összköltségű fejlesztés során porlakk-gyártó üzemét korszerűsítette.

Flexo nyomdaüzemet épített a JAVIPA Kft.

A „Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért” című konstrukció keretében 58,26 millió forint uniós támogatást nyert el a JAVIPA Nyomdaipari Kft. A békéscsabai cég 127 millió forintot meghaladó összköltségű projektje során eszközparkját is fejlesztette.

Telephelyfejlesztés a Cs-Ker Tranzit Kft. bekecsi telephelyén

A CS-Ker Tranzit Kft. a projekt keretében megvalósuló fejlesztésekkel (nehézgépjármű javító csarnok építése, valamint ahhoz kapcsolódóan eszközök beszerzése) a kistérség szolgáltatási infrastruktúráját kívánja gazdagítani. A telephely Bekecs és Legyesbénye külterületi határán található, mintegy 2 hektárnyi üzemi területen, amelyen a cég több mint tíz éve folytatja tevékenységét. Az új szerviz-csarnok megépítésével a nehézgép-javítási igények kistérségi (és megrendelő igény szerint azon túli) kielégítésén felül a foglalkoztatási lehetőség is bővül 4 fő új alkalmazottal.

Új üzemet épített az MNK Bt.

A „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson 48,16 millió forint uniós támogatást nyert el az M.N.K. Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. A mosonmagyaróvári vállalkozás a 96 millió forintot meghaladó összköltségű projekt során új üzemcsarnokot és irodaépületet alakított ki a MOWINPARK területén.

Az 1996-ban a jelenlegi tulajdonosi kör által alapított MNK Bt. folyamatos fejlődésének köszönhetően, a működéssel párhuzamosan a létszáma is dinamikusan bővült, jelenleg mintegy 12 főt foglalkoztat.

Újabb telephelyfejlesztési projekt indult a Fonte Viva Kft-nél

A „Telephelyfejlesztés a területi kohézióért” című pályázati konstrukció keretében 59,89 millió forint uniós támogatást nyert el a Fonte Viva Kft.

A cég Somogyváron a közel 100 millió forint összköltségű projektje során irodaépületét és eszközparkját is fejleszti.

A Fonte Viva Kft. 2002-ben alakult vállalkozás, melynek fő tevékenysége ásványvíz gyártása és palackozása.

Új üzemcsarnokot épít a Javipa Kft.

A „Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért” című konstrukció keretében 58,26 millió forint uniós támogatást nyert el a JAVIPA Nyomdaipari Kft. A békéscsabai cég 127 millió forintot meghaladó összköltségű projektje során eszközparkját is fejleszti.

Az EMTC Villamosgépgyártó Bt. megkezdte KMOP projektjének megvalósítását

Az EMTC Villamosgépgyártó Bt. megkezdte KMOP projektjének megvalósítását

2014.03.14.

Vállalkozásunk 2014 márciusában 59 990 694 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv, Közép-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Telephelyfejlesztés az EMTC Villamosgépgyártó Bt-nél" című pályázatával.

Az EMTC Villamosgépgyártó Bt. fő tevékenysége a villamos forgógépek, ezen belül is az általános és egyedi rendeltetésű, speciális villanymotorok, ill. azok alkatrészeinek, főbb szerkezeti egységeinek a gyártása.

Járműipari centrum épült Mosonmagyaróváron

A ROUTE 1 Service Kft. 221 millió forintot meghaladó összköltségű beruházása során komplex járműipari szerviz tevékenységet végző, festő és mosó üzemet alakított ki az 1-es út mellett.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO