Lezárult a keszthelyi Vajda János gimnázium labor-projektje

A fejlesztés eredményeképpen európai uniós támogatással egy-egy modern fizika- és biológialabort alakítottak ki az iskola Deák Ferenc utcai épületében. A laboratórium működése tovább erősíti az intézményben folyó kiemelkedő színvonalú természettudományos oktatást.

A projektzáró rendezvényen köszöntőt mondott Manninger Jenő, a térség országgyűlési képviselője, Ruzsics Ferenc, Keszthely város polgármestere és Varga Anikó, a KLIK keszthelyi tankerületének igazgatója. A laborban folyó munkát Szörényi Zoltán, a gimnázium igazgatója mutatta be a jelenlevőknek.

Minőségi fejlődés a kőbányai természettudományos oktatásban

A Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ 284,4 millió forint európai uniós támogatással valósította meg projektjét, mely során megújították a természettudományos oktatás módszertanát és eszközrendszerét a kerületi közoktatásban.

A „Kőbánya a kísérletező természettudományos oktatásért” című projekt célja a Budapest X. kerületi közoktatásban a természettudományos oktatás minőségi fejlesztése volt.

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék