Lezárult a Talentum Alapítvány menő menza projektje

A Talentum Alapítvány 2017-ben 100 százalékos támogatási intenzitás mellett 14.935.979,- Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében „Az egészség menő a Talentum Alapítványnál” című projekt megvalósítására.

2015.09.30-án lezárul a Web&More Kft. létrehozása című TÁMOP-2.3.6.B-12/1 - Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban projektje

„A Web & More Kft. létrehozása” című projekt sikeresen megvalósult, melyre a cég az Európai Szociális Alapból 5,13 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert.

Uniós támogatásból megvalósított képzési program a Vidanet Zrt.-nél

A Vidanet Zrt. 22.744.418 Ft támogatást nyert „Munkahelyi képzések a Vidanet Zrt-nél” c. pályázatával az Új Széchenyi Terv „Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalkozások számára a konvergencia régióban” című pályázatán. A székhelyünkön, Győrben megvalósult program keretében mindösszesen 60 munkatársunk vett részt a szakmai és vezetői készségek fejlesztésének céljával. A projekt költségvetésének 75%-a támogatásból kerül finanszírozásra.

A Vidanet Zrt. már több mint húsz éves múltra tekint vissza a kábeltelevíziós szolgáltatások terén.

Biztonságosabb és energiatakarékosabb lett az ajkai távhőrendszer

Fél évvel a tervezett zárás előtt befejeződött az ajkai távhőszolgáltatás korszerűsítése. A beruházás csökkenti a fűtési rendszer hőveszteségét és a felhasznált elektromos energiamennyiséget. A beruházás eredményeként a felhasználók kevesebb üzemzavarra is számíthatnak. A beruházás teljes költsége 127 millió 700 ezer forint volt, amelynek 50 százalékát, 63 millió 850 ezer forintot a Primer Ajkai Távhőszolgáltatási Kft. az Európai Unió Kohéziós Alapjából, és a Magyar Állam támogatásával nyert el.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO