Hasnyálmirigyrák Világnap: Miért nincs áttörés a gyógyításban?

 

Ma van a kávé világnapja

Szeptember 29-én a kávé világnapját ünnepeljük, amely egy remek lehetőség arra, hogy felfedezzük a frissítő fekete italba rejtett ízek és aromák gazdagságát.

Egészséges életmóddal a diabétesz ellen

Mozgásszegény életmód, egészségtelen táplálkozás, stresszes életvitel, genetika és még hosszan sorolhatnánk azon tényezők sorát, amelyek hozzájárulhatnak a cukorbetegség kialakulásához. Annak érdekében, hogy minél többen megismerkedhessenek ennek a ma már népbetegségnek számító betegségnek a tüneteivel, valamint megelőzési és kezeléséi lehetőségeivel, 1991-ben a Nemzetközi Diabétesz Szövetség és a WHO létrehozta a Diabétesz Világnapot, amit minden évben november 14-én tartanak.

Az emberi kapcsolatok fontosságára hívták fel a figyelmet

udapest, 2014. július 30.
Manapság számos viszály sújtja az emberi kapcsolatokat. A házasságok nagy része az első öt évben felbomlik, a baráti kapcsolatokat pedig kikezdi az, hogy az emberek figyelmét jelentős mértékben leköti a pénzkeresés érdekében végzett nagymértékű hajtás. Az iskolások „barátja” ma már sokszor a tablet vagy a számítógép, míg egymással alig törődnek. Más okok is vannak, melyek miatt a mindenféle világnapok sűrű tömegéből igencsak érdemes kiemelni a Boldogság Világnapját.

Hemofília Világnap: hogyan kerülhetik el a vérzékeny betegek a rokkantságot?

Vérzékeny betegek százai szenvednek belső vérzések soha el nem múló szövődményeitől, közülük sokan – a hematológuson kívül – nem jutnak el olyan szakorvoshoz, akinek tapasztalata lenne hemofíliás betegek kezelésében – hívja fel a figyelmet a Magyar Hemofília Egyesület.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO