Információk

A sajtokozlemeny.com ingyenesen jeleníti meg a non-profit és az üzleti célú híreket és sajtóközleményeket egyaránt. Célunk az információ szabad áramlása, amely keretében azonos súllyal szerepelnek egymással versenyző vállalatok és a non-profit szervezetek hírei.

Miért érdemes beküldeni hozzánk a híreket, közleményeket?

A www.sajtokozlemeny.com-ra beküldött hírek eljut számos hírgyűjtő portál oldalra, amely önmagában több, mint 100.000 olvasót számlál naponta! Így biztosítva van, hogy hírei a beküldést követően több százezer olvasóhoz juthatnak el.

Partnereink akik, megjelenítik híreinket:
 
Hogyan tud híreket beküldeni?

Nincs más dolga: regisztráljon oldalunkra és máris meg tudja kezdeni hireinek elküldését !
 
Kérjük amennyiben lehetősége van, helyezzen el egy viszontlinket ránk az alábbi formában:
 
 
 
Feltételek
 
Amennyiben normál linket szeretne elhelyezni a sajtóközleményben, akkor kérjük helyezze el a következő szöveges vagy diszkrét képes linket a sajtóközleményben szereplő oldalon:
 
1. típus: egyszerű szöveges viszonthivatkozás
 
a kód:
 
 
így fog kinézni az Ön weboldalán:
 
2. diszkrét kis kép, amely a sajtokozlemeny.com oldalra mutat:
 
a kód:
 
<a href="http://www.sajtokozlemeny.com" target="_blank"><img src="http://www.sajtokozlemeny.com/kepek/hir_logo.png" alt="sajtóközlemény" border="0" title="sajtóközlemény" /></a>
 
így fog kinézni az Ön weboldalán:

sajtóközlemény
 
Kérjük vegye figyelembe, hogy a sajtokozlemeny.com oldalon link csak abban az esetben jelenhet meg az Ön által beküldött tartalomban ha korábban már elhelyezte valamelyik fenti hivatkozást!
 
A sajtokozlemeny.com valódi sajtóközlemények megjelenítésére szolgál, nem áll módunkban a keresőoptimalizálási igényekből fakadó álhírek megjelenítésének kiszolgálása. Ezért a kulcsszavas linkelést tiltjuk az oldalról. Tehát amely cikkekben nem magának az oldalnak az URL címe szerepel, hanem kulcsszó linkelés, azokat a cikkeket nem jelenítjük meg az oldalon.


Minden szolgáltatásunk ingyenes!

A bejelentkezést követően megjelenik egy új menüpont: hírbeküldés a felső menüsávban:
hírbeküldés

erre kattintva és máris megkezdheti közleményének beküldését. Közleménye az RSS csatornákon keresztül azonnal megjelenik a hírgyűjtő weboldalakon a sajtokozlemeny.com cimlapjára csak a szerkesztők érvényesítése után kerül ki.

Hogyan tudja megformázni a beküldött szöveget?

Tekintettel arra, hogy a legtöbb hírbeküldő Ms Word dokumentumból direkben másolja be a szöveget, ezért alapbeállításban az online szövegszerkesztőt kikapcsoltuk. Az Ms Wordből másolt szövegek ugyanis nem szabványosak és széttörik az oldal szerkezetét. A Word alkalmazás nem támogat semmilyen szabványos html formátumot.

Amennyiben szeretné a szöveget megformázni esetlegesen képeket beszúrni a törzsszöveg beviteli mező alatt kattintson a Beviteli forma fülre és válassza ki az alapbeállításban szereplő Filtered HTML helyett a Full HTML feliratot:

Full HTML

Amennyiben kiválasztotta a Full HTML opciót a szerkesztő tetején új funkciók érhetők el:

funkciók

Amennyiben külső szövegszerkesztőből pl. Ms Wordből szeretne szöveget bemásolni használja a következő ikont: text beillesztés, képeket a következő: kép beillesztéseikon segítségével tud beszúrni, linket pedig a szöveget kijelölve a link beszúrása ikonra kattintva tud létrehozni. Amennyiben szeretné, hogy a tartalomkezelő ott válassza el a bevezetőt ahol Ön is elképzeli, kattintson az adott első bekezdés után erre: bevezető töréspontaz ikonra.
free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO